Fargede steiner, anheng med spesielle snitt og originale former kjennetegner den nye smykkekolleksjonen fra Brosway 2023-2024. Merket dedikerer sine mest frekke nyheter til den kalde årstiden, fra armbånd med symboler på dyrekretsen til halskjeder med heldige anheng, men uten å glemme ringene fra dekorasjoner i vintage stil og stive eller kjede armbånd pyntet med dyrebare lyspunkter.

La oss sammen oppdage alle de nyankomne smykkekolleksjonen Brosway høst vinter 2023-2024!

øredobber

I Brosway vinter 2023-2024 smykkekolleksjon skiller seg det siste ut fra Symphonia- linjen, med karakteristiske bøyleøreringer i stål og rosegull PVD med akvamarin og lette safir Swarovski-krystaller, eller med fargede ametyst- og smaragdsteinsperler .

Når det gjelder runde øreringer, er det også modeller i rhodiumbelagt messing med hvite Swarovski-krystaller, mens de som elsker hengende Brosway- øreringer vil elske modellene med dekorative stjerner og måner. I linjen med øreringer i lobbe finner vi karakteristiske runde vintageformer i stål og rose gull-pvd med hvite eller fargede Swarovski-krystaller inni, for å velge ut fra fargen på utseendet vi vil matche dem!

HALSBÅND

Brosway halskjeder med lange anheng eller flere tråder tilbyr oss i år et utvalg av romantiske eller mer uformelle sjarm . En perle av Brosway høst 2023-2024-smykkelinjen er den rhodiumbelagte messingmodellen med galvanisering og lange anheng med hvite zirkoner og Swarovski-krystaller, perfekt til seremonier og de mest elegante anledninger.

Munter og livlige røde jaspis halskjeder, røde aventurin og perler i form av en verden med gull-pvd-fly, mens modellen med gravert plate "Sisters" er perfekt som en gaveidé for søsteren eller bestevennen. Endelig har choker-halskjeder Swarovski-dekorasjoner i forskjellige farger, ideelt med mer avslappet elegant utseende.

ARMBÅND

Elskere av mystiske symboler og heldige sjarm? Her kommer Browsway- armbånd om temaet dyrekretsen, halvstive modeller i stål og gull-pvd med tegnsymbolet på den ene siden av den dekorative plakaten og adjektiver som beskriver karakteren til det tilsvarende skiltet på baksiden.

Armbånd med anheng er en trend av sesongen, som vist av Pandora-kolleksjonen. Armbåndene med graveringer fra Brosway-kolleksjonen 2023-2024 har sjarm i form av hjerter med et vindrososymbol som minner om temaene skjebne og lidenskap, mens de stive armbåndene med popekko har anheng i form av lepper og lite lyn. Endelig har armbånd i armbånd i rhodiumbelagt messing et vevet nett med en sofistikert og moderne stemning.

RINGER

I Brosway-kolleksjonen høst vinter 2023-2024 smykker for å dominere scenen er de åpne bandringene, en av de mest sofistikerte innovasjonene i den nye kolleksjonen. Rhodiumbelagte og gullbelagte messingringer er dekorert med vev, hvite zirkoner og Swarovski Elements- krystaller .

Vi finner dem i online katalogen også i versjonene i enkel messing rhodiumfarge sølv pluss bon ton. Men i linjen med Brosway-ringer er en av de mest spesielle dobbeltsidene, også dekorert med hvite zirkoner. En perfekt gaveide for de mest romantiske.

KLOKKER

Samlinger som fra Swarovski-klokker viser oss at dekorerte modeller blir stadig mer populære. Nyhetene i Brosway vinter 2023-2024 smykkekolleksjon har en ultra moderne stil strikkebånd og en svart eller hvit skive, mens de mer elegante versjonene også har dekorative krystaller.

Ser du etter en mer sofistikert kveldsmodell? Her er de vakre Brosway-klokkene med en ring med krystaller langs skiven og en armbåndstropp, mens fargede urskiver og armbånd i stål og gull eller pvd-gull eller rosegull preger modellene med en deco og vintage inspirasjon.

BROSWAY-MERKET

Brosway ble født med navnet Bros Manifacture i 1979, som et håndverksfirma av klokkeremmer. I løpet av noen år har gründeren fra Marche Lanfranco Beleggia gjort denne signaturen til et av de beste referansemerkene når det gjelder moderne smykker, og skaffet seg nye merkevarer som Dhiva, S'Agapo og Rosato.

HVORDAN KJØPE BROSWAY juveler

Hele Brosway 2023-2024 smykkekolleksjonen er tilgjengelig på det offisielle nettstedet til merket i nettbutikken www.brosway.com og i de mange salgsstedene til merket.

I tillegg til kvinnesmykker i Brosway-butikkene, finner vi også Brosway-smykkelinjer for herreklær, klokker til ham, tilbehør til henne og menn, for eksempel mansjettknapper. Vi anbefaler deg å sjekke siden for ikke å gå glipp av sesongbaserte kampanjer og rabatter på italienske merke juveler.

Halskjeder med heldige anheng eller pyntet bandringer? Gi oss beskjed i kommentarene som er de vakreste Brosway-nyhetene i henhold til deg!

Kategori: