Se for deg en delikat, men vedvarende duft som blir en med huden din i en søt og romantisk kjærtegn med en rød oransje smak. En skikkelig sanseopplevelse som gir oss det fantastiske produktet vi ønsker å presentere i dag: Roger & Gallet Lait de Bienfaits kroppsmelk.

Ved flere anledninger har vi snakket med deg om Roger & Gallet, et merke vi holder høyt og som vi setter utrolig pris på

PAKKNING & TEKSTUR
Emballasjen er veldig enkel, en praktisk oransje flaske med en veldig behagelig pumpedispenser som tillater det ideelle produktsøl. Inneholder 200 ml til en pris av € 17, 50.

Konsistensen av Lait de Bienfaits kroppsmelk smelter og ikke er fett i det hele tatt, veldig behagelig å ta på og lette; tekstur er veldig delikat, verken for tett eller for flytende. Veldig lett å spre og absorberes raskt.

Parfymen er en av de mange utmerkede egenskapene, den er nydelig, fruktig og ikke for søt.

Toppnotatet, den essensielle oljen av rød appelsin sprer sin vitalitet sammen med tre andre essensielle oljer: mandarin, bergamot og sitron. Senere skaper noter av fiolette blader og appelsinblomst en søt trekning av delikate og delikate blomsternotater, mens sedertre og patchouli beriker sin duft.

Med ett guddommelig ord opplever jeg at han gifter seg perfekt med huden min.

Ingrediensene er alle av naturlig opprinnelse, og formuleringen er fri for fargestoffer og parabener .

FUNKSJONER
1: nærer og fukter tørr og sensitiv hud i 24 timer. Med 93% av naturlige elementer - inkludert kiwi, aloe vera og ginseng - gir det mykhet og elastisitet til kroppen din. Formulert uten parabener og fargestoffer.

2: lyser og lyser opp . Beriket med ekstrakter av 5 ville bær med antioksidantegenskaper (svart blåbær, rips, kirsebær, tyttebær og granateple) forhindrer aldring av huden.

3: forfrisker og gir vitalitet . Den berusende duften av den røde oransje vekker sansene dine. Resultatet? En myk, smidig og tonet hud.

PERSONLIGE MENINGER
Jeg ble umiddelbart betatt av parfymen, som alle Roger & Gallet-produkter, et merke jeg er veldig glad i. Også dette produktet er intet mindre enn berusende. Det er som i applikasjonen jeg fant lettelse ikke bare i huden, men selv i ånden, en skikkelig aromaterapi .

Kvaliteten er virkelig høy, resultatene på huden er fantastiske fordi denne kroppen melker hydrater, lys og toner som lovet.

Har du allerede prøvd Roger & Gallet bodylotion eller andre produkter av dette merket? Gi oss beskjed om dine meninger. Jeg anbefaler dette produktet til alle, men spesielt til de som liker meg, som ikke skjemmer seg selv med en krem, men med en skikkelig velværebehandling .

Roger & Gallet-produkter kan kjøpes på apotek og parafotek i hele Italia. Jeg anbefaler deg å besøke nettstedet til Roger & Gallet fordi det er veldig vakkert og det også er mulig å gjennomføre en test for å oppdage den mest passende parfymen for hver enkelt av oss! ????

Kategori: