Mange er nyhetene som ble presentert i den siste perioden av Urban Decay, og blant de aller siste finner vi den fornyede kolleksjonen av Moondust Urban Decay øyenskygger, merkets ultra skimmer og metalliske farger.

Vi har nylig vært vitne til klamringen som vekkes av supermappen som er fylt med alle glideblyanter, palettene dedikert til den store og kraftige OZ, men også for den nye versjonen av mattepulveret, mens vi nå oppdager de nye nyansene av Moondust øyenskygger.

Det er syv nye Moondust Urban Decay øyenskygger, de har romlige navn og noen har praktfulle tredimensjonale refleksjoner; vi finner dem i den klassiske Urban Decay- emballasjen, med mulighet for å legge dem i tomme paletter som tilbys av det berømte merket.

De er metalliske, glitrende og ultra sofistikerte. Med disse kremlige øyenskyggene kan du skape et blankt utseende.

De 7 metalliske øyenskyggene med en pulveraktig Moondust Urban Decay-effekt er:
- Måneskje, middels mørk grå, med lysegrå glitter;
- Diamond Dog, mørkebrun med gullglitter;
- Intergalaktisk plomme med sølvglitter;
- Space Cowboy, champagne med sølvglitter;
- Glitter Rock, metallisk rosa med 3D glitter;
- Zodiac, mørkegrønn med blågrønn 3D-refleksjon;
- Stargazer, gyllen kalk med 3D-gullglitter.



Vi hadde muligheten til å forhåndsvise de nye Urban Decay metalliske øyenskyggene på Sephora pressedag, de er virkelig superforfattere, også de med lysere farger. Her er noen bilder:

I anledning Sephora-pressedagen oppdaget vi også de tre nye øyenskyggefargene som er designet for å bli inkludert i pakken "Build Your Own Palette". Nyansene er:
- Lett bakt: lys bronse
- Desperation: matt-sateng due grå
- Påsatt: grå / ugjennomsiktig taupe rosa

De nye Moondust Urban Decay øyeskyggene og andre mono øyenskygger i de nye nyansene er til salgs på alle Sephora for € 17, 50.

Kategori: