Primadonna 2023-2024 poser er beriket med pigger og spenner og naturlige eller flerfargede dyreavtrykk. De håndholdte dagsmodellene i nøytralt øko-lær med en dekket plate veksler med kveldsstroppene med metallisk finish . Mens vi seremonien ser en kobling av krystaller og steiner med delikate nyanser.

La oss sammen oppdage alle de nyankomne til Primadonna Collection-katalogen!

HÅNDVESKER

Metalløyer og spenner dekorerer de mer formelle håndtakene til Primadonna vår sommer 2023-2024 poser. Mens sjarm med stjerne- og sølvlogo henger fra håndveskene i faux skinn og i sort patentskinn med en avtagbar skulderstropp .

Marmorert innlegg pynter den hvite trapesformede håndvesken. Mens flettet taudetalj pryder den store størrelsen med drapering og navneskilt. Til slutt dekorerer flerfargede skjerf håndtakene til de små posene med bred klaff og ble avvist i rosa og blått.

SKULDERPOSE

Faux semsket shoppere viser matchende vinyldetaljer og belter med spenner og pyramideformede sølvstifter . Mer klassisk, de kvadratiske forslagene, med usynlige sømmer og glidelåslukking, gikk ned i svart, oker og kamel.

Blant Primadonna sommer 2023-2024-poser noterer vi bøtter i antikk rosa øko-lær med innvendig magnet og stor firkantet lomme foran. Den brune modellen er helt vevd med en skulderrem med gyldne elementer.

SKULDERPOSE

Dyretrykkene dekker Primadonna skuldervesker . Den naturlige eller smaragdgrønne pytonen har de små posene med låsning av hverandre . Mens leopardtrykket pynter den firkantede skuldervesken med kjetting og magnetknapp.


Faux skinn bandoleers har kontrastprofiler og metall logo på klaffen. Spisse pigger pynter Primadonna vår 2023-2024 vesker i pulver og rødt øko-lær . Semsket preger de mindre posene beriket med diamantformet quilting og rundt håndtak .

CLUTCH

Polka prikker og pigger, elementer som også er foreslått på de nye Zara-posene, pynter postina-clutchene med skulderstropper . De stive modellene er derimot pyntet med vichy-malerier og stoffbuer . Mikro i fargede lærputer pynter opp metallelementene i koblingen med et kort håndtak og stjernetilheng. Mens de stive håndtakene pynter de utvidbare posene i mikrofiber .

Seremoniposene har juvelerinnsatser, for eksempel mikrokrystaller av sølv- og rosegullmodellene med asymmetriske klaffer og bronsesteinene i semsket skinnskoblinger . Elegante er også de rektangulære satinkoblinger og koblinger med pavé- ringlås.

bæretøy

Oppføringsskinn av pytonskinn preger den dyrere bæreselen, som modellen som også sees blant Mango-posene. Forslaget, med avrundede hjørner, har et enkelt rom lukket av glidelås .

Blant Primadonna bæreseler merker vi også semsket mønster med et leopardtrykk og justerbar og avtakbar stropp .

HVORDAN KJØP PRIMADONNA VESKER

Du kan kjøpe Primadonna designvesker til våren sommeren 2023-2024 i butikker med ett merke, hvis liste kan bli konsultert på nettstedet www.primadonnacollection.com.

Hva synes du om de nye Primadonna 2023-2024-posene? Hvilke modeller liker du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ALLE ANDRE VAKRE SAMLINGER:

  • De nye Primadonna-skoene.
  • Primadonna klær, det siste i den siste katalogen.
  • Den siste Primadonna lommebokolleksjonen.

Kategori: