En samling leppestifter i nakne toner, veldig søt med veldig innbydende navn og funksjoner: de er NewDelicious Dessert à Lèvres di Neve!

SNOW COLLECTION ROSSETTI NUDE NEWDELICIOUS DESSERT À LÈVRES

De lover å være kremet, fuktighetsgivende og varig . Og de har navn som oppmuntrer testen: den nye samlingen med nakne leppestifter Neve Cosmetics ønsker å erobre oss ved å ta halsen, med de søte aromaene og nyansene fra kakao og vanilje !


De seks nye nyansene av Rossetti Dessert à Lèvres Neve Cosmetics er inspirert av de sensuelle fargene sjokolade, vanilje og raffinert konditori. NewDelicious-kolleksjonen ( ny, naken, deilig ) presenteres i nakne toner, med originale og elegante farger.

TEKSTUR OG FORMULA

I likhet med hele Dessert à Lèvres-serien med leppestifter, lover strukturen å være kremet og konsentrert, med en intens og dekkende finish . For maksimal komfort på leppene er formelen dessuten vegansk og fri for petrolatum, parabener og silikoner: den inneholder en høy andel pigmenter for en mettet farge, høykvalitets vegetabilske voks og fuktighetsgivende oljer av oliven og jojoba .

EMBALLASJE

Emballasjen er den luksuriøse og elegante av Dessert à Lèvres Neve Cosmetics-leppestiftene. Aluminiumsveske med syrinreflekser og glatt og speilet overflate, med magnetisk lukking som beskytter produktet mot utilsiktet åpninger og støt.

SHADES

De seks leppestiftene fra NewDelicious Neve Cosmetics-kolleksjonen er inspirert av kakaobrønner, dempet av de lette nyansene og duften av vanilje og beriket av nyansene i de mest fristende desserter . Her er de i detalj:

  • Bursdagskake, lys hassel naken, varm og med rav undertone;

  • Sjokoladepudding, naken nøytral sjokolade;

  • Cocoa Cupcake, naken intens rosa, med hassel-korall undertone;

  • Crème Caramel, middels varm karamell naken, med beige-kanel undertone;

  • Smerte Au Chocolat, naken mauve klar, varm, ugjennomsiktig og med beige undertoner;

  • Vanilla Soufflé, modulær rosa naken med rosagull satinfinish.

HVORDAN KJØPE SAMLING AV ROSSETTI NUDE NEVE OG PRIS

Lanseringen av de seks Dessert à Lèvres leppestiftene fra Neve NewDelicious-samlingen er planlagt 16. april 2023-2024 på nettstedet Neve Cosmetics og hos autoriserte Neve-forhandlere. I anledning lanseringen fram til 30. april, blir alle leppestiftene Dessert à Lèvres (de nye NewDelicious og de i sortimentet) nedsatt med 15% og solgt til en pris av 10, 96 euro, mens fraktkostnadene tilbys til kostpris på 1 euro.

Liker du disse grådige leppestiftene? Har du allerede en favoritt? Gi oss beskjed om dine meninger i kommentarene!

Kategori: