I dag vil jeg presentere et Collistar- produkt som er en absolutt nyhet innen det kosmetiske området , nylig lansert av selskapet, i anledning årsdagen for 30 års aktivitet!

Produktet det gjelder heter Magica BB Collistar- kropp, og som du allerede har gjettet fra navnet, er det virkelig en BB-krem for kroppen, som lover å gi en ravfarget hud, slik at den blir lysende, med tillegg til en handling fuktighetsgivende, jevnende, jevnende og elastisk. Hvis du er nysgjerrig på å lære mer, fortsett å lese anmeldelsen vår for å finne ut funksjonene, hvordan du bruker den, hva den lover og våre meninger .

FUNKSJONER
Påføring av Magica BB- kremkroppen Collistar, i hudvevene gir virkning av dyrebare aktive ingredienser for overhuden som Shea-smør og Argan, avokado og druefrøoljer som gir næring og styrker den hydro-lipide balansen som mykhet, fasthet og elastisitet i huden.

I Magica BB-kroppen virker Collistar også en spesiell molekylær film basert på papaya og andre ingredienser som stimulerer hudcellefornyelse, og utjevner huden, og sikrer også en langvarig hydrering, dessuten inneholder E- innholdet vitamin frie radikaler og aldring av huden .

Så det er ikke et produkt som bare griper inn på et estetisk nivå, men som også virker på huden, noe som gir viktige fordeler .

Magica BB creme Collistar for kroppen passer for alle hudtyper og ideell hele året for en øyeblikkelig skjønnhetseffekt. BB Cream Collistar tilbys i en enkelt nyanse som er studert for å tilpasse seg enhver hudfarge .

Denne BB-kremkroppen er et passepartout-produkt som ikke kalles " magi ", vi kan oppsummere funksjonene i fem punkter:
1 gir en naturlig farge og øyeblikkelig lysstyrke;
2 glatter huden på kroppen;
3 gir hudkornuniformitet;
4 reduserer ufullkommenheter og misfarging av hud;
5 har en fuktighetsgivende, nærende, anti-fri radikal og anti-aldring.

TEKSTURPAKKNING OG HVORDAN DU BRUKER
Magica BB Collistar-kroppen er inneholdt i et 150 ml rør og varer 12 måneder fra åpningen, det er dermatologisk testet, og etter min mening veldig positivt, det er parabenfritt ; kremen er hvit med små mørke pigmenter som tjener til å gi huden en svak farge.

Collistar bb kremkroppen har en behagelig aroma og en veldig lett tekstur. Når det gjelder bruken av Collistar BB-kremen, anbefales det å spre den på tørr og ren hud og massere den for å lette absorpsjonen. Det er alltid bedre å vente på at den tørker før du kler deg.

TEST, GJENNOMGANG OG PERSONLIGE MENINGER
Det er virkelig en glede å spre Magical BB Body Collistar fordi den har en lett struktur som absorberes umiddelbart: så snart den er spredd, smelter produktet sammen med huden og gir den lyshet og en naturlig ravfarge.

Fortjenesten er av multi-perfeksjonssystemet og av spesielle mikroinnkapslede pigmenter som smelter under påføring, og frigjør en farge som tilpasser seg alle hudtyper. Multi-perfeksjonssystemet kombinerer også to typer sfæriske og lamellære mikropartikler som reflekterer lys for en ekstraordinær lysende effekt som kan sees umiddelbart. Huden virker mer homogen, lysende og får et naturlig utseende.


Nå som det varme været kommer og vi begynner å oppdage kroppen vår mer, synes jeg at dette produktet er strålende fordi det lar oss føle oss trygge selv om vi ennå ikke er solbrune og derfor ikke har en typisk sommerfarge. Å bruke den på bena, for eksempel, har vi råd til å bruke korte skjørt umiddelbart uten sokker.

Hvis du kanskje har små flekker eller noen tegn på at vi ønsker å kamuflere denne BB-kremen er perfekt, blir den påført og absorbert veldig raskt, den smelter perfekt, dekker små ufullkommenheter og gjør tonen til huden vår jevn.

Det har ingenting å gjøre med en selvbruningskrem, fordi den oppnådde fargen er veldig naturlig (den pleier ikke å bli gul) og kan erstatte den klassiske kroppskremen fordi den etterlater en behagelig fuktighetsfølelse som varer lenge. Når den først er absorbert, flekker den ikke, men det er viktig å vente på at den tørker før du kler seg.

Etter BB-kremen for ansiktet har Collistar også tenkt på kroppen og med denne "Magical BB Body" vil mange kvinner være lykkelige! Jeg anser det som et virkelig fantastisk og innovativt produkt, godkjent med flygende farger.

PRODUKTBLAD
navn Magisk BB-kropp
merkevare Collistar
pris 32, 00 euro
GENEREL VURDERING
fordeler Ensartet fargelegging, rask absorpsjon, hydrering, fravær av parabener
ulemper Ikke til stede
STEMMER (skala fra 1 til 10)
kvalitet 9
pris 7
Kvalitet / pris 8
effektivitet 9
emballasje 8
Generell vurdering
8

Kategori: