I den nye Oysho 2023-2024- kolleksjonen spiller kniplingbroderier en ledende rolle. Merket tilbyr en linje for den kalde årstiden dominert av intense farger, spennende utskårne detaljer og raffinerte former. Romantisk og hyper feminin, BH-er viser fram dekorasjoner og prosesser som ikke går upåaktet hen. Mens dristige utringninger og detaljer om tatoveringsstil preger linjen med pyjamas og klær.

La oss finne ut alle nyhetene om Oysho høst vinter 2023-2024-kolleksjonen!

INTE KOMPLETTER

Blomstrede blonderbroderier er romantiske og raffinerte, og pynter de mest spesielle nyhetene i Oysho-vinterkolleksjonen fra 2023-2024. Oysho- drakten inkluderer som alltid en BH som matches med en thong, en brasiliansk, en culotte eller en klassisk kort, alt dekorert med detaljer i år brodert eller med mer dristige transparenter nøye designet.

Blant de mest tonede kreasjonene finner vi den trekantede bomullsbraletten med forhåndsformede kopper og et fullstendig brodert underbustbånd, mens de stroppløse bh-brasene også tilbys i kombinasjon med kuloter med geometrisk broderi som går langs sidene. Fargepaletten varierer fra mørke aksenter av blått og indigo til mer bon tontoner som pudderrosa, antikrosa og mer delikat beige .

OYSHO BRA PUSH UP

Oysho push-up-bh husker utseendet for den kalde årstiden! Minimal og essensiell, de grunnleggende organiske bomullsmodellene er perfekte for å styrke små bryster . Mikrofibermodellene er også tilgjengelige i en delikat kjøttfarge som lar dem forsvinne under klær.

Men i Oysho høsten 2023-2024-kolleksjonen er de mest forførende push-up blonder- brassieren med polstrede kopper, hvis broderi fra underbustbandet når stroppene. En ekte perle er blomstermålene med blomstring av balkong med avtakbare stropper, parret med korte midjer med høy midje som husker de samme spennende dekorasjonene.

OYSHO CLASSIC BRAIDS

Til de som elsker modeller med blonderbroderier også langs gitterene, dedikerer merket bhene sine med lett polstring og understell med klassiske ryggkroker og blomsterdekorasjoner over hele overflaten. De er designet i koordinering med forførende klassiske truser preget av dristige transparenter på b-siden!

En mer klynget og ungdommelig stemning kjennetegner den trådløse Oysho- BH-en i tortorafarget strukket bomull. Mens for sporten og for de anledninger vi ønsker at bh-en vår skal forsvinne, kommer de ekstra komfortmodellene uten underwire med glatte kopper med amerikansk utringning .

OYSHO BH TRIANGLE

I Oysho-vinterkolleksjonen vinter 2023-2024 er blomster- og grønnsakstemotiv de viktigste hovedpersonene. Blant de mer spesielle trekantede Oysho-bhene kan vi ikke unnlate å nevne snøremodellen med alt broderi, fra brede stropper til støttebåndet.

Blomsterbroderier og striper blandes langs båndene i båndet kombinert med strenger som gjengir den samme dekorasjonen langs livet. Mens de som foretrekker komforten med ikke-kablede bh-er, vil elske de tofargede, sporty elegante modellene med logoen langs det nedre båndet og de solide de pyntet med mikrolisteringer .

Bralette

Men de som leter etter forførende og feminine plagg på samme tid, kan bare bli forelsket ved første øyekast med Oysho- braletter . Perfekt for å forbedre de sjenerøse brystene i de trådløse versjonene. De er tilgjengelige i Oysho undertøyslinje i lyse og mørke gråtoner, i trendy farger som grønn og i en varm burgunder .

Elskere av vintage innslag? De vakre heklede broderte blonder-bralettene ankommer, mens modellene i strukket bomull også har komfortable avtagbare kopper . Merket tilbyr dem i kombinasjon med brasilianske truser og klassiske truser med broderte band med de samme motivene.

BODY

De som har en forkjærlighet for detaljer om tatoveringsstil som i år markerer forskjellige kolleksjoner som Intimissimi undertøy, vil elske Oysho blonderkroppen, en raffinert kreasjon med broderi som strømmer fra stroppene på hoftene og et stort bakerste porthole som lar ryggen være avdekket, alt uten polstring eller kabel.

Oysho broderte bodysuits tilbys også med lett og avtagbar polstring, preget av skuespill av transparenter og forførende blomster- og geometriske dekorasjoner. Modellene med brede broderte stropper og utskårne detaljer på sidene er veldig raffinerte, mens for de kaldere dagene kommer den langermede kroppen i utvendig fløyel, med bred utringning på ryggen og flettede stropper.

Badekåper

I nattøy og Oysho- pyjamas er det ingen mangel på deilige kleskjoler fra sateng, fra korte modeller med blomster i mønster i pastellfarger til versjoner av kimono-stil i modal med blomsterbroderier som går langs profilene. Bryllupsreise i sikte? Romantiske og spennende, de lange blonder dresskjolene presenterer forførende spill av gjennomsiktighet med en se-no-see-effekt!

NATTHIRTS

Sateng eller brodert, med en V- hals eller en bon ton kjæreste utringning . Oysho nattkjoler har tettsittende former som skisserer silhuetten med stil. En av de mest originale nyvinningene i Oysho- homewear- linjen er satengslip med flerfarget blomstertrykk med en malt effekt, tynne stropper og blonderdetaljer på baksiden.

For de som foretrekker mer modelleringsmodeller, er korte og tettsittende nattkjoler dedikert, et ytterplagg som også kan brukes som underjakke.

KLÆR

Bredformede former, veldig varme stoffer og spesielt utførelse kjennetegner Oysho-kleskolleksjonen 2023-2024. På de høye halsede canneté- pulloverne veksler i rekken av Oysho- strikker, raffinerte gensere med flettet utførelse med uimotståelige retroekko. En trend som blir populær i år, som vist av den nye Mango-kolleksjonen.

De fine strikkene har dekorative frontknapper, mens maxi- versjonene har V-formede utringninger hvor kniplingbroderi vises . Hva matcher du dem med? Det ribbede skjørtet med sidesliss er en av nyhetene i den mer feminine kleslinjen fra Oysho. Men når det gjelder raffinerte plagg, er her også en lang og blusset kjole med høy hals med en avgjørende stemning, ideell å kombinere med joggesko og enkle elegante jakker.

OYSHO-MERKET

Det spanske merket er en del av Inditex- gruppen, som Zara, Bershka, Stradivarius og Pull & Bear. Siden 2001 har Oysho etablert seg i undertøymarkedet med sine undertøy, strandtøy, sportsklær og nattøy. I Oysho Italia-butikker finner vi også kostymer, fottøy, tilbehør og barsel. Hans oppgave er å kle kvinner på en rampete måte, men alltid respektere bevegelsesfrihet og komfort. Det spanske merket kan skilte med flere samarbeid, for eksempel det med Mr. Wonderful designmerke for å lage en pyjamas-kolleksjon.

HVORDAN KJØP OYSHO SHOP ONLINE OG BUTIKKER

Alle Oysho høstvinter 2023-2024-nyheter er allerede tilgjengelige i butikkene og i nettbutikken på den offisielle hjemmesiden www.oysho.com, som vi anbefaler å overvåke for ikke å gå glipp av de fantastiske mulighetene og tilbudene i salgsperioden. Oysho-butikker er distribuert over det nasjonale territoriet og i store byer som Roma, Milan, Torino, Bologna, Padua, Napoli, Firenze og Bari.

Blonderbh eller fancy satengkjole? Hva er det vakreste Oysho-plagget fra den nye kolleksjonen etter din mening? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: