I følge tradisjonen foreslår Elie Saab, selv for denne julen, de elegante Le Parfum-kistene, gavebokser som bevarer et dyrebart innhold som skattekister: dufter og kroppskremer med en raffinert parfyme som vil gjøre enhver kvinne uimotståelig.

La oss oppdage detaljene Elie Saab-boksene til juleferien !

COFFRET EAU DE PARFUM INTENS (pris 78, 50 euro)

Gaveeske sentrert på Eau de Parfum Intense : inne finner vi en 50 ml flaske med den berømte Elie Saab parfymen og en praktisk 10 ml håndveskspray . L'Eau de Parfum Intense er en sensuell og rav blomsterduft, som sprer en intens og fengslende luktløype: appelsinblomsten i toppnotene, ylang-ylang og rosenhonningen i hjertet, og den endelige avtalen patchouli gir en varm og omsluttende luktende apoteose.

PERFUM- OG CREAM COFFRET (koster € 76, 50)

I denne pakken foreslår Elie Saab 50 ml-formatet av Eau de Parfum ledsaget av Body Milk og Body Cream, begge på 75 ml. Mer delikat enn den forrige, åpner Eau de Parfum med den oransje blomsten, assosiert i hjertet med det absolutte av jasmin og patchouli, mens bunnen er pakket inn av den woody sedertre trekanten og av honning honning : disse notene forsiktig sensuell, gjør blomsterduften, solrik og omsluttende .

L'EAU COUTURE COFFRET (pris 61, 00 euro)

Som i den første, selv i denne boksen finner vi en 50 ml flaske Elie Saab parfyme og en spray i en 10 ml posestørrelse : hovedpersonen i denne gavepakken er den deilig uimotståelige Elie Saab L'Eau Couture parfymen . Eau Couture sjarmerer først med den glitrende essensen av bergamot og magnolia, pakket inn i hjertet av appelsinblomsten, som er bundet sammen med basenotene, en gave av grønn mandel og vanilje .

De veldig elegante Le Parfum-julekassene fra Elie Saab er allerede tilgjengelig i begrensede utgaver i merkets parfymebutikker.

Hva synes du om disse raffinerte gavepakkene? Hvis du er ute etter en velduftende gave til dine slektninger og venner, kan du se på de nye herreduktene og de nye kvinneduftene!

Kategori: