Blant dusinvis og dusinvis av fargerike kolleksjoner, dedikert til "dekorativ" sminke, så øyenskygger, leppestifter, gloser og produkter av alle slag for øyne og lepper, fra tid til annen en sjekk som er konsentrert på basis av sminke, og det er Mac's Face & Body Collection, som fornyer sitt utvalg av foundation og illuminanter .

Mac er et av få kosmetiske merker, sammen med Make Up For Ever og noen få andre, som i Italia markedsfører midler til både klare og fargede kvinner, og spesielt med Face & Body- linjen, kan jeg alle finne den fargen som kommer nærmest det av hans egen hudfarge.

ANSIKT & KROPPFUNDER
I den nye, begrensede utgaven av Mac finner vi 13 farger av Face & Body Foundation, et flytende fundament med justerbar dekning som er mye brukt på mote av de beste make-upartistene, med en vannbasert og ikke-sotende base, som fukter huden.

Blant nyansene er det både nøytrale og fargede undertoner, deretter rav og rosé (pris € 28, 50).

PRO SCULPTING CREAM
I tillegg til væskefundamentene i Mac Face & Body Collection er det Pro Sculpting Cream, veldig ugjennomsiktig kompakte bunner som kan brukes i kombinasjon med hverandre for konturering, i 6 forskjellige nyanser:
- Fremheve, lettfanget beige;
- Naturlig definert, varm beige;
- Ren skulptur, rosa beige;
- Kobberbøk, varmbrun;
- Kaffe Valnøtt, brun med grønn undertone;
- Richly Honed, mørkebrun.

ULYSENDE pulver
For å perfeksjonere lys og skygge i ansiktet setter Mac inn 6 pressede lyspulver i den nye Face & Body Collection (pris € 23).

BØRSTER
I Face & Body Collection Mac er det også to børster som er egnet for tilberedning av produktene fra denne nye kolleksjonen, er 215 for å visne detaljene som blir sporet i ansiktet og 163, en viftebørste for å merke kinnben og funksjoner (priser 29 € og 35 €).

Face & Body Collection er allerede tilgjengelig i alle Mac og Mac Pro hjørner og butikker.

Kategori: