Hva er nyttårsforsettene dine? Blant mine mer "useriøse" intensjoner er det absolutt at å ta enda mer vare på huden min, og HQ Cosmetics har hjulpet meg med en fantastisk Spa-opplevelse !

Forrige måned fikk vi en veldig velkommen julegave fra HQ Cosmetics . Dette er imidlertid ikke en vanlig pakke, men en pakke som kommer litt ut fra det vanlige, til min overraskelse.

Det første jeg fant inni var en konvolutt med ordene "ÅPNE MEG NÅ!"

Innvendig fant jeg instruksjonene for å fortsette med åpningen av de individuelle HQ Cosmetcis- pakkene: "For å oppleve Spa- opplevelsen vår fullt ut , ber vi deg bare om å åpne pakkene i forventet numerisk rekkefølge (fra 1 til 7), for å lese billetten på inni, men fremfor alt å ta litt tid bare for deg … "

Hensikten med alt dette? Omforme et hjem til et SPA, for å ta vare på huden din og oppdage en verden av minidoser HQ Cosmetics.

Så … vi går! Jeg skal fortelle deg SPA-banen.
1. "En søt melodi ønsker deg velkommen til HQ- skjønnhetens verden . Sett cd-en i leseren og begynn å puste den avslappende atmosfæren … "

Ja … innholdet i den første pakken er en CD! Det er virkelig veldig avslappende musikk, den typen du lytter til når du er i kosmetologens sofa eller i Spa … den musikken som du synes det er vanskelig å motstå fordi det er umulig å ikke slappe av!

2. “Trivsel starter innenfra og en god urtete vil lysne opp ånd og kropp. Sett vannet på bålet, og vent på at den skal oppnå riktig temperatur, åpne den andre lille pakken, en avslappende urtete som inneholder Sweet Orange, Hawthorn, Chamomile and Passion Flower.

Jeg elsker all slags urtete, og det kan bare være det samme med denne som dessuten også er avslappende. Den har en veldig hyggelig smak, ikke sterk, som ofte skjer med urtete, men samtidig er den ikke for søt: kort sagt, den er perfekt for en Spa-opplevelse !

3. "Det er på tide å skru av lysene og skape magi. Slå av de kunstige lysene i det valgte rommet, sørg for at det er en behagelig forførelse, og tenn ditt HQ QuickBeauty-stearinlys. Søt eller slapp av? Valget er ditt alene! "

I den tredje pakken av Spa Experience fant jeg de 2 HQ Cosmetics massasjelysene med sheasmør og mandel. Det er veldig enkelt å bruke dem: bare skru dem på i 5-15 minutter, når de har smeltet, hell de smeltede smørene på håndflaten din, og bruk med store bevegelser og massasje på ønsket side, uten å vente på at de skal avkjøles.

Aromaen de gir av er ganske enkelt himmelsk og etterlater huden myk og langvarig. En skikkelig skjønnhetsbehandling!

4. “Vi er nesten der. Tilfør urteteen din og forbered i mellomtiden ansiktet ditt til å ønske HQ- skjønnhetens koser med hårbåndet velkommen … "

5. "Det er på tide å oppdage skjønnhetens verden i HQ Cosmetics- minidoser fra rensingen med Tuttigiorni-linjen: Purifying Cleansing Gel with hisop og rødvinsekstrakt for blandet eller fet hud og Cleansing Cream med fruktekstrakt av lidenskap for tørr hud. Selv rengjøringsøyeblikket kan bli en daglig kos. masser produktet forsiktig på det våte ansiktet og nyt utstrålingen av en perfekt renset hud ved å bruke noen dråper Illuminating Lotion … "

Etter å ha tørr hud, prøvde jeg umiddelbart rensekrem for pasjonsfruktekstrakt. Hva skal man si … det er et utmerket rensemiddel som skal brukes hver dag, slik det lett kan gjettes fra navnet på linjen. Huden er ikke dehydrert, trekker ikke eller klyper. Den er hydrert og ren, og bruker den lysende lotion, den er enda mer frisk og strålende.

Dette Hq Cosmetics-rensemidlet har en kremet og fløyelsaktig struktur og blir til en ekte krem. Veiledende pris € 1, 60.
The Illuminating HQ Lotion med isop og rødvinsekstrakt har en flytende konsistens som gjør at huden kan absorbere den i løpet av noen få øyeblikk. Etter min mening har den en ganske særegen lukt som imidlertid forsvinner nesten umiddelbart og etterlater huden virkelig lysende og ansiktsfargen er mer jevn. Veiledende pris1, 60 €.


HQ Cosmetics-rensende rensegel er derimot egnet for kombinasjon eller fet hud da den er ideell for de som ønsker mer begrensede porer, mer jevn hudtekstur og en renset, men samtidig myk, fuktig hud. .

Det er en skummende gel som renser, fjerner sminke og fjerner urenheter fra huden og lar den være ren. Veiledende pris € 1, 60.

6. "Huden er nå klar for en spesifikk behandling som skal holdes mens du nipper til urtete og nyter atmosfæren av velvære som er skapt sammen. Hvis du vil ha en anti-aldringseffekt, velger du Anti-Wrinkle Mask with Vitamin E eller Firming with Grape Extract, mens hvis det er øyekonturen, trenger du litt ekstra oppmerksomhet, velg Lifting Treatment med vitamin C og E. Hvis du i stedet kjemper med urenhetene, kan du velge Purifying Clay Mask eller Exfoliating Cream med mikrogranulat, mens "Bb Beauty" -behandlingen med eikekstrakt er designet for de som ønsker å gjenopprette lysstyrke i ansiktet på bare 10 minutter etter lang tid dag. "

Mitt valg falt på den perfekte flash-skjønnhetsbehandlingen for å fortsette min personlige HQ Cosmetics Spa Experience . Om noen få øyeblikk har formelen rik på mange planteaktive ingredienser, reduserer tegn på tretthet, gir lys i ansiktet og får det til. Denne behandlingen passer for alle hudtyper, og jeg elsker den fordi huden ser avslappet og strålende ut. Veiledende pris 3, 50 €.

HQ-mot-rynkesmasken er indikert for markert og ujevn hud, og begynner fra 40 år og gjør huden mer kompakt, glatt og små rynker reduseres synlig. Veiledende utsalgspris € 2, 80.


Den anti-aldrende oppstrammende masken forbedrer derimot hudens utseende, som er hydrert, avslappet, glattet og yngre. Lindrer tegn på spenning. Gir lysstyrke på huden, bekjemper frie radikaler og stress forårsaket av ytre aggressive stoffer og alder. Veiledende utsalgspris € 2, 80.


Løfteeffektbehandlingen for øyekonturen HQ Cosmetics etterlater øyelokkene, øyekonturområdet glattes og de mørke sirklene blir dempet fra de første bruksområdene. Den vegetabilske avledede lipoaminosyren stimulerer produksjonen av kollagen som beskytter huden mot aldring og får den til å gjenvinne sin naturlige fasthet. Det påføres om kvelden eller om morgenen og er indikert for markert hud uten tone fra 40 år. Veiledende pris 3, 50 €.


Den rensende leiremasken er egnet for hud med kviser, fett eller blandet i alle aldre. Deep renser huden, strammer porene og absorberer overflødig talg. På få minutter er huden renere, renere og fri for urenheter. Veiledende utsalgspris € 2, 80.


Og til slutt, la oss gå til den eksfolierte kremen med HQ-mikrogranuler som eliminerer døde celler, foredler hudens tekstur og etterlater den glatt og fløyelsaktig. Teint er lettere, lysere og mer jevn og små rynker reduseres.

Den eksfolierende og jevnende virkningen av salisylsyre gjøres mer intens ved tilstedeværelsen av jojoba-mikrokorn som fjerner døde celler.

Denne HQ Cosmetics- kremen er virkelig egnet for alle hudtyper: den eksfolierer huden uten å skade den eller gjøre den enda mer problematisk eller dehydrerer den. Tvert imot, den fukter den, og etterlater den ren og myk. Det er en veldig hyggelig sensasjon og perfekt for en topp moderne Spa-opplevelse . Veiledende utsalgspris € 2, 80.
7. "Vårt lille velværesritual har nesten kommet til en slutt. Alt som gjenstår er å gi fuktighet til huden med Intense Moisturizing Cream for tørr hud eller Purifying Moisturizing Fluid for kombinasjon eller fet hud.

Påfør Coenzyme Q10 Serum eller Lifting Effect Gel før du fukter … "

Intens hydreringskrem reduserer tegn på dehydrering, og gjenoppretter det ideelle hydrolipidnivået. Gir en behagelig følelse av hydrert, myk og kompakt hud. Utmerket selv i denne veldig kalde perioden som gjør huden vår enda mer skjør og tørr. Veiledende pris € 1, 60.

For fet hud, derimot, har HQ Cosmetics rensevæske en dobbel funksjon: den renser huden, opacifiserer den, strammer porene og foredler hudens tekstur. Samtidig hydrerer den takket være aloe vera. Det er en rensende, snerpende og fuktighetsgivende dagkrem, ideell for ung og uren hud.

For ikke å glemmes: det opacifiserer og glatter hudoverflaten fordi den inneholder en mikrospon som kan absorbere overflødig talg. Veiledende pris € 1, 60.
Koenzym Q10-serumet er egnet for dehydrert, tørt, over 40 skinn.Det er et konsentrat av gunstige stoffer for å regenerere ansiktet, nakken og décolleté. Veiledende utsalgspris € 2, 80.


Geleffekten gel derimot er egnet for alle hudtyper i alle aldre. Gelen er med på å jevne ut ansiktsegenskapene og myke opp kornet, noe som gjør huden lysere.

Tensoreffekten er øyeblikkelig og garanteres av det kompleks som er tilstede i formuleringen som er kombinert med fuktighetsgivende virkning av hyaluronsyre. Veiledende utsalgspris € 2, 80.

Og her er Spa-opplevelsen min med HQ Cosmetics- produkter! Jeg må si at minitablettene inneholder en god mengde produkt og kan lukkes slik at de lett kan brukes på nytt. De velprøvde behandlingene er virkelig god kvalitet.

Jeg minner om at HQ Cosmetics er et sveitsisk merke, sveitsisk produsert, med et veldig rikt utvalg av hudpleieprodukter i minidoser, som du finner i salg i mange supermarkeder og parfymerier.

Har du noen gang prøvd HQ-produkter? Hvordan fant du deg selv? Vi avventer dine meninger!

Kategori: