Det er en av de mest omtalte grunnmurene i denne perioden : Den kalles All Day Luminous Wightless, og det er det siste Nars Cosmetics-produktet. Vi har testet dette produktet i lang tid for å kunne foreta en nøyaktig gjennomgang.

NARS-GRUNNLAGET HELE DAGEN LAVT VEKTLøst

All Day Luminous Wightless Foundation er en veldig flytende stiftelse som nylig ble lansert av den franske giganten Nars. Den nye stiftelsen Nars er tilgjengelig i vårt land i 12 fargevarianter, selv om i utlandet når 20 skygger.

I følge produsenten All Day Luminous Wightless Foundation skal det gi hudfargen et sunt og lysende utseende eller, i tillegg til naturlig, opptil 16 timer. Blir det virkelig sånn? Finn ut hva vi synes om det ved å lese vår anmeldelse med meninger!

GENNEMGANG OG PERSONLIGE MENINGER

All Day Luminous Wightless Foundation er et flytende fundament med en ganske flytende tekstur, presentert av merket som 'naturlig' og langvarig .

Skyggen som jeg klarte å teste den siste perioden er Deauville-fargelegging, en veldig lys farge med en markert gul undertone, virkelig perfekt for min hudfarge.

Gitt den spesielt flytende tekstur, er det lurt å riste flasken veldig godt for å la produktet dispenseres og brukes på sitt beste. Flasken er laget av glass , designen er elegant og minimal, i Nars-stil, et av merkene jeg elsker mest.

All Day Luminous Wightless Foundation er utstyrt med en praktisk leveringspumpe, et tilbehør som ikke er inkludert i de andre produktene for basen til merket, noe som gjør dette mye mer funksjonelt og enkelt å administrere .


Jeg prøvde å bruke produktet på forskjellige måter: med den klassiske foundationbørsten, med en flatbuki, med svampen og også med fingrene . Etter å ha testet det på alle måter, innså jeg at den beste applikasjonen uten tvil er den med fingrene. Jeg opplever at varmen på fingertuppene klarer å smelte produktet med huden på en sensasjonell måte, noe som gir en ny hudeffekt.

Med alle andre midler har jeg alltid funnet meg selv nødt til å kjempe med streker eller ' hevet hud', å måtte gå og dyppe produktet med fingrene for å gjøre effekten mer naturlig, eller å overdrive med veldig fulle pulver som gir utseende kunstig eller dabbing med et fuktighetsgivende serum, til jeg til og med må fjerne sminke .

Jeg opplever at dette nye Nars-stiftelsen respekterer løftene som er gitt: Det dekker ufullkommenheter veldig godt og har lang levetid. Imidlertid vil jeg fraråde de som har tørr hud, fordi det er absolutt nødvendig å hydrere huden veldig godt før du påfører den. Når jeg har en blandet hud pleier jeg ikke å bruke veldig fyldige kremer, men med dette grunnlaget er jeg absolutt forpliktet til det!

Uten veldig intens fuktighet har produktet en tendens til å tørke ut huden, og fremheve eventuelle ufullkommenheter og dehydrerte områder, noe som skaper en effekt av "aldrende hud", og derfor tror jeg det kan være ideelt for de med blandet hud som min eller fett .

På samme måte, for første gang i historien til fundamentet jeg brukte, med dette fundamentet, selv om huden min er blandet og ofte har en tendens til å skinne, føler jeg ikke behov for å fikse den med et pulver . Effekten av nakent og perfeksjonert skinn varer over tid, minst i 8/10 timer på meg.

Antagelig ved å dyppe pulveret vil varigheten bli bedre, men som allerede forklart er det et trinn som jeg har en tendens til å unngå med All Day Luminous Wightless Foundation, for på huden min går det håpløst å 'ødelegge' utseendet.

Jeg har virkelig testet dette nye Nars-fundamentet i lang tid for å kunne gi deg en presis mening, for å bruke den på min klassiske fuktighetskrem og i kombinasjon med ansiktspulver likte jeg den ikke i det hele tatt, i stedet for å bruke den med en utmerket og rik fuktighetskrem (kompatibel med min uansett). type lær) og uten pulver føler jeg meg fornøyd med finishen og holdbarheten til produktet.

Her er fargeprøven fra All Day Luminous Weightless Foundation, i Deauville-fargen, den letteste i sortimentet med gule undertoner.

HVORDAN KJØP NARS-GRUNDLAGET

Du kan kjøpe Nars All Day Luminous Weightless Foundation på denne siden eller i Sephora parfymerier til en pris av 43 euro for en 30 ml flaske.

Inspirerer det nye flytende stiftelsen fra Nars deg? Jeg håper inderlig at gjennomgangen og meningene mine kan være nyttige for deg. Gi meg beskjed hvis du allerede har testet det, eller om du kommer til å prøve det!

Kategori: