Blomsterbroderier i blonder, forførende utskjæringsdetaljer og livlige trykk preger den nye Yamamay 2023-2024- kolleksjonen . Pastellfarger, ofte assosiert i fargeblokker eller i flerfargede mønstre, dominerer forslaget for den kalde årstiden. Men den klassiske elegansen til svart mangler ikke, assosiert med veldig interessante berøringer fra 1950 og 60-tallet .

La oss sammen oppdage alle nyhetene om Yamamay- katalogen høst vinter 2023-2024.

YAMAMAY-KATALOG 2023-2024

Delikat kniplingbroderi veksler med tyll i Yamamay-kolleksjonens intime høst vinter 2023-2024. Det ledende merket innen undertøy belønner blomstermønstre for de mest romantiske nyhetene. Fargepaletten i den nye kolleksjonen fokuserer på raffinerte pastellfarger som rosa og syrin, men forakter ikke innslag av delikat pulverfarge og mer intense aksenter av turkis og lime grønt.

Fra de forførende broderte bralettene til armhevingene med formede kopper, fra de mest basale grunnformene til de superdekorerte balkongmodellene, har Yamamay-bhene innsatser og mønstre blant de mest trendy i sesongen. De samme som også kjører på truser og lendekluter, på pyjamas og mer sofistikerte underskjørt.

YAMAMAY Børster og intime kompletter

Yamamay vinter 2023-2024-kolleksjonen utforsker forskjellige inspirasjoner, belønner elementer med en dristig og ultramoderne stil, men også mer romantiske og bon ton-nyheter. De intime blonderkjolene fra Yamamay er opplivet av raffinert blomsterbroderi på koppene og blonder flounces også på BH-broen, både med klassiske truser og med en nedre tyveri.

For de som elsker mindre dekorerte koordinater, er grunndraktene dedikert uten sømmer eller med minimale sømmer og en satengoverflate. Yamamay- thong kommer i blonder- og tyllversjonene, i de mest omsluttende culotteformene og i de livlige variantene med blomster- eller flerfarget trykk.

TRIANGLE BRA

Usynlig eller dekorert? Push-up-effekt eller bralettestil? Høst 2023-2024 Yamamay-kolleksjonen er trekantede BH-er tilgjengelig i både de mest klassiske og elskede svarte og i pastellvarianter og i mer raffinerte dempede toner.

Blant nyhetene skiller den usynlige BH-en i 3D-avstandsstoff seg ut, pustende og ultralett, å ha på når vi vil at undertøyet ikke skal bli lagt merke til. Mens vi legger merke til push-up trekant- bhene med blonder broderier og lisser som omgir koppene: de er designet for å skissere kurvene våre med et snev av glamour!

BRALETTE OG BRAES MED ET BAND

Men når det gjelder forførelse, er de de store hovedpersonene: braletten . I Yamamay vinter 2023-2024-katalogen er de mest spennende i form av en bustier med bunnledd kopper brodert i blonder og slørede detaljer utskåret effekt langs den øvre delen av magen.

For de som foretrekker et mer feminint og raffinert preg, er variantene i pastellfarger, lilla eller aquagrønn bralett med øvre trekant BH og brodert brystbånd dedikert. Hva gjør dem enda mer spesielle? De er koordinert med fancy truser og g-strenger, for å forlate de som ser på oss virkelig målløse! Push-up former og blonder dekorasjoner for båndet BH-er, også stroppeløs med avtagbare stropper .

YAMAMAY KROPP OG LINGERIE

Moderne stil og veldig vågale berøringer preger Yamamay kroppslinje . I den intime Yamamay-vinteren 2023-2024-kolleksjonen pynter blonder den raffinerte kropps- bustieren med polstrede kopper, hvis blomsterbroderi også renner langs magen med en spennende gjennomsiktig effekt.

Ser du etter noe enda mer provoserende? Her kommer den polstrede trikini-leotarden, punktert av broderi med grønnsakstema på en svart kromatisk base, med korte midjer og halvt gjennomsiktige tylldetaljer.

slips

Flytende linjer og satengstoffer eller fremhevede utringninger og blonderdetaljer? Yamamay babydukke- linje belønner spesielt lette nyanser og delikate pastellfarger, men tilfører mer aggressive detaljer. Yamamay korte nattkjoler er preget av veldig elegante detaljer, fra valg av flytende sateng til flerfarget mønster, fra halsringene også på baksiden til blonderbrodering på koppene.

De lange underskjærene fortjener en spesiell omtale: de spenner fra modeller i skinnende sateng i empirestil med brodert knipebånd og små bon-ton-buer på skuldrene, til variantene med brede brodert bukseseler. Plagg med en retroinspirasjon som transparentenes spill gir et mer avgjørende og spennende preg.

Badekåper

Yamamay- badekåper er designet for å passe til undertøy og har blonder arabesker på ermer og belter, men også to-tone blomstertrykk i tapestry- stil og flerfargede motiver i hele lengden. Det spenner fra korte kimonostilversjoner med belte og mer forførende modeller med vekslende broderier og transparenter, perfekt selv for bryllupsnatten!


De lange morgenkåpene har de samme dekorasjonene som undertøy og underkjoler, slette med broderier på ermene eller fantasi i orientalsk stil.

LANG PAJAMAS

Den lange pyjamaslinjen fra Yamamay beveger seg mellom forskjellige stemninger, fra farget-til-fargestoffdrakter til de med mer livlige trykk og dekorasjoner. Varm og omsluttende pyjamas med interlock-stoff har lange bukser med elastikk på anklene og en kontrasterende genser. Pyjamas med perlemoreffektknapper er mer raffinerte, mens fleece- og fleece- modellene er dedikert til de kuleste.

For de som foretrekker en mer tradisjonell stil, er dressene i trykt sateng dedikert, fra svarte pyjamas til de med et karakteristisk pinstripemønster og blomsterdetaljer.

PIGIAMI SHORTS

Yamamay korte pyjamas er livlige og koselige, og tilbys i feminine og forførende versjoner. I vinterkatalogen er pyjamas med kontrasterende topper og shorts absolutt verdt å merke seg for en mer ungdommelig stil.


Elskere av 50-talls berøringer? Her er de koordinerte toppene med flounces og satin shorts, selv i lyse farger som gult.

KLÆR

Fra flerfargede utskrifter til satengstoffer, fra skuespill av transparenter til å forme former, og Yamamay- kleskolleksjonen gjenspeiler alle styrkene i merkets undertøyslinje. Til de som elsker inspirasjonene fra 60-tallet foreslår merket blusen med originale mønstre i fargeblokker, gode hovedpersoner også i Desigual-kolleksjonen.

Satengtoppene har rene linjer og en mer sofistikert stil, perfekt for å passe til linjens blyantskjørt, det mytiske blyantskjørtet som merket gir liv med en liten frontal spalte og et belte med en bue i midjen.

THE YAMAMAY MERKE

Yamamay undertøymerke ble grunnlagt i 2001 i Gallarate (Varese) og er en del av Inticom SpA-gruppen som eies av familiene Cimmino og Carlino. Yamamay tilbyr undertøy, modellering og brudeundertøy, nattøy, strømpebukser og strømper, sko og tøfler, strikkevarer og badetøy, badetøy for menn, kvinner og barn. Også kjent for å være sponsor for kvinnelig volleyball-laget Unendo Volley Busto Arsizio. I dag er det italienske merket i samarbeid med Carpisa-merket og kan skryte av mer enn 1200 butikker i hele Italia med en seksjon dedikert til skjønnhetsprodukter. Slagordet hans er "Yamamay for de du elsker".

HVORDAN KJØP YAMAMAY ONLINE BUTIKKER OG STORIER

Den nye Yamamay høst vinter 2023-2024 kolleksjon av undertøy og klær er allerede tilgjengelig på det offisielle nettstedet www.yamamay.com. På siden finner du også kartet over butikkene som er distribuert over hele Italia, og du kan finne det som er nærmest deg. For de som foretrekker å handle på nettet, er fraktfritt over 45, 95 euro. Dessuten, hvis du leter etter tilbud, minner vi deg om at det i salgsperioden er mange rabatterte produkter både på nettstedet og i salgsstedene. Alternativt er det mulig å dra på en shoppingtur til Yamamay utsalgsbutikker som ligger i de viktigste utløpslandsbyene som de Valmontone, Segrate, Franciacorta, Castel Romano, Vicolungo, Cilento.

Blonder-bh eller tyll-bralette? Pyjamas med culottes eller fancy kjoler? Gi oss beskjed i kommentarene hva Yamamay-plagg er fra den nye kolleksjonen som vil vinne deg ved første øyekast!

Kategori: