Til jul er det mulig å gi skjønnhet med Dermolab kremer og Beauty Kits !

Dermolab er født av forskningen fra Deborah Group-laboratoriene, og er en komplett linje for behandling og rensing av ansiktet, som bruker all effektiviteten til Hyaluronic Acid Nano Vector, som forbedrer hudens biologiske alder. Denne poolen av hyaluronsyrer med forskjellige molekylvekter bidrar til å oppnå synlige og testede resultater: suksessen til Dermolab-produkter bestemmes også av den høye kvaliteten på formler, av behageligheten og multisensorialiteten i teksturer kombinert med et utmerket forhold mellom kvalitet og pris.

For å feire jul 2023-2024 beriker Dermolab linjen sin med tre eksklusive skjønnhetsprogrammer og fem gavepakker med clutchvesker. La oss finne ut av dem alle!

NATT & DAG-PROGRAM

Program designet for ansiktsbehandling gjennom dagen : inneholder SPF 10 dagers krem, med en myk og fløyelsaktig struktur, dypt fuktighetsgivende og mot rynkeeffekt, og Nourishing Night Cream, med en kraftig revitaliserende handling som fremmer hudens restrukturering og reduksjon av rynker under søvn.
Veiledende pris for Dermolab Night & Day- programmet er € 23, 20 .

REPARASJONSPROGRAM

Dermolab-behandlingsprogram som passer for mer modne kvinner som ønsker å få fastere hud- og rynke-reduksjon. Settet består av Remodeling Concentrated Serum, en hurtigabsorberende, dypt fuktighetsgivende konsentrert gel med ombygging og oppstrammende handling, og den dypt fuktighetsgivende SPF 10 Day Cream med en ombyggingshandling, som synlig reduserer rynker, gjenoppretter tone og fasthet. Reparasjonsprogrammet selges for € 23, 20 .

PROBLEMLØSNINGSPROGRAM

Problemløsingssettet er perfekt for behandling av tørr hud og første rynker . Det inneholder fuktighetsgivende antirynkekonsentrert serum med sjokkvirkning, hurtig absorpsjonsgel indikert for uttrykk rynker i pannen, for "kråkeføttene" og tegn på tid mellom kinnbenene og nesen, og Dry Skin Cream SPF 10, med en kremet og nærende tekstur, dypt fuktighetsgivende og med en spesifikk anti-rynkeeffekt for tørr hud. Prisen Dermolab Problem Solving Program er € 23, 20 .

FILLER DAG ANTIFREEVE KIT - SKJØNNHET LUCE

Dette gule merkede Dermolab-settet inneholder SPF 10-dagers krem for fuktighetsgivende behandling mot rynke med en myk og fløyelsaktig struktur, dypt fuktighetsgivende og med rynkeeffekt, takket være at huden etter 4 ukers kontinuerlig bruk virker mer hydrert og tonet, samt mindre rynkete. Inkludert i settet, som har en pris på 17, 90 euro, er også en vakker solfylt gul clutch .

REPARASJONSDAG ANTIFREEVE KIT - BEAUTY ARMONIA

For den lille prisen på € 17, 90 inkluderer dette settet designet for modne kvinner SPF 10 Moisturizing Remodeling Day Cream, som synlig reduserer rynker som gjenoppretter tone og fasthet, for et mer definert og oppstrammet ansikt og nakke etter 4 uker med kontinuerlig og regelmessig bruk, og en veldig praktisk oransje skjønnhet .

FILLERNIGHT ANTI-RINKLE KIT - BEAUTY GRAZIA

Dermolab produktsett designet for ansiktsnæring om natten. Inneholder Dermolab nærende nattkrem av anti-rynke fuktighetsgivende behandling, med en kraftig revitaliserende handling, som fremmer hudens restrukturering og reduksjon av rynker under søvn med en forbedring av hudens aldring på bare 4 uker. Inkludert i dette settet som selges for prisen er 17.90, også den nyttige fluorosa koblingen .

REPARASJON NATT-RYKKESETT - NATURSKJEMA

Dermolab-kiste designet for modne kvinner som ønsker fuktighet og ombygging: inneholder Nourishing Night Cream of the Moisturizing Remodeling Treatment, som gir nytt liv og gir næring til å ta maksimalt utbytte av nattens hvile, noe som gjør huden yngre med en forbedring i grad av aldring av huden etter 4 uker. Til en pris på € 17, 90 inkluderer dette settet med Dermolab kremer også en praktisk myntgrønn skjønnhet .

ØYEKONTURSSETT - SKJØNNINGSFANTASI

Et Dermolab-sett konsentrert om det ømfintlige området i øyekonturen under den blå fargen: inni den presenterer Anti-rynke Moisturizing Eye Contour Gel, som etter 1 ukes kontinuerlig og regelmessig bruk (2 ganger om dagen) favoriserer en synlig forbedring av graden av kutan aldring av det periokulære området. Inkludert i settet den praktiske blå koblingen, for den totale prisen på 17, 90 euro .

Dermolab juleprodukter og skjønnhetssett er allerede i salg i de beste parfymeriene. Hvis du leter etter sminkeposer, oppdag i stedet Pupa-sminkekassene til jul!

Hva synes du om disse julekremsettene? Har du allerede forberedt brevet ditt til julenissen?

Kategori: