I dag snakker jeg om Diors Sorbet pro-jeunesse-krem i 50 ml-formatet jeg har prøvd i et par uker. Jeg regner med at dette produktet er egnet for normal til blandet hud, det er ikke egnet for tørr hud, og anbefales fra 30 år for å holde huden ung.

Det er en dagkrem som skal myke opp og fukte huden dypt. For mer informasjon om dens egenskaper og for å lære om hele Dior Hydra Life-linjen, henviser jeg deg til den dedikerte artikkelen .

Og nå kommer vi på prøve og etter min mening . Så snart jeg spredte Sorbet pro-jeunesse-krem på ansiktet for første gang, satte jeg umiddelbart pris på den sarte duften. Jeg tåler faktisk ikke kremene som etterlater en vond lukt på huden min.

Men det som tydeligvis betyr mest, er dens virkelige effektivitet. Jeg synes at fuktighetsgivende effekten er utmerket, men de med blandet eller fet hud, som meg, i tillegg til å søke god fuktighet, ønsker heller ikke å ha en blank hud.

Den beste egenskapen til denne kremen er nettopp dens absorpsjonskapasitet, huden forblir ikke fettete eller klissete, tvert imot den har en fin følelse av fuktighet og mykhet. Etter min mening er det også ideelt om sommeren.

Over tid og med konstant bruk skal denne kremen holde huden ung og gjøre den glattere og mer forfriskende. Foreløpig kan jeg imidlertid ikke gi deg en vurdering i så måte, fordi jeg bare har brukt produktet i to uker. Det virkelige såre poenget med Diors Sorbet pro-jeunesse-krem er prisen! Hvis du har prøvd det, gi meg beskjed om din mening !

PRODUKTBLAD
navn Sorbet pro-jeunesse krem
merkevare Dior
pris ca 50, 00 euro
GENEREL VURDERING
fordeler Utmerket fuktighet, gjør ikke huden blank og lukter godt
ulemper Prisen er høy
STEMMER (skala fra 1 til 10)
kvalitet 9
pris 6
Kvalitet / pris 7.5
effektivitet 9
emballasje 8
Generell vurdering 8

Kategori: