Elegant, raffinert og sexy femininitet gir detaljer om den nye linjen til Pnina Tornai 2023-2024 brudekjoler ! Macramé og chantilly blonder veksler med raffinert silke og kantet organza, mens krystaller og perler blandes med sølvdekorasjoner i lettelse.

Er du nysgjerrig på å se alle de nyankomne Pnina Tornai? Oppdag med hele brudekatalogen!

PNINA JEG Gikk TILBAKE BRIDE 2023-2024

Havfrue- silhuetter blander seg med mer blussede og fyrste linjer på de nye brudekjolene Pnina Tornai 2023-2024. Blonder og broderi med sølvelementer pynter kroppene til tettsilkede silkemodeller . Mens korte ermer og dype utringninger detaljerer de dristige brudekjolene med korte ermer .

Foretrekker du store modeller? La deg selv erobre av brudekjolene i lavt snitt tyll og hertuginne- forslagene med lommer !

BRUKSKJOLER I SIREN

Pnina Tornai- bruden elsker havfruestilen ! De tilhengende og raffinerte klærne viser kostbar brodering av perler og krystaller. Macramé-blonder veksler med chantilly som skaper delikate blomsterdekorasjoner . Åpne rygger og dristige utringninger tegner silhuetten igjen og gir et avgjørende preg på brudens utseende.

Brudekjolene med tylloverheng og de flonerte bunnmodellene er fantastiske . For de som vil våge, foreslår vi at brudekjolen med transparenter på sidene er sensuell og uimotståelig!

Brudeklær i en snøre sirene

Hvis havfrue-stilen har vunnet deg, kan du ikke klare deg uten Pnina Tornai brudekjoler i blonder som viser det slynge og omsluttende designet ! Blant nyhetene finner vi raffinerte forslag i 3D blomsterblonder med en kjæreste utringning som fortsetter i små ermer som droppes for å forlate skuldrene og ryggen avdekket .

Elegante og trendy brudekjoler med dype V-utringninger, transparenter og volanger på stroppene!

Bryllupskjoler med pil

Et romantisk preg av bonussen: baugen skiller Pnina-linjen. Jeg kom tilbake gift i 2023-2024! Det store knute båndet pryder siden av silkemikadomodellene med langt tog, blonderkjolene med broderte stropper og de dristigere havfrue-hjertekjolene med halvt dekket rygg !

Bryllupskjoler i silke

Delikat og elegant, silken preger Pnina Tornai brudekjoler i en gammel havfrue-design i Hollywood-stil, med en amerikansk utringning og kryssinger av krystaller på baksiden. Fine kjoler med lave skulderstropper og fyrste modeller med juvelstykke og lommer !

PRINSIPPES BRUKSKJOLER

Drømmer du om et bryllup med stil? Det brede skjørtet til de fyrste brudekjolene vinner deg! For å forvandle deg til moderne Askepott og la mannen din og gjestene bli overrasket, gå midtgangen i en organza- kjole med asymmetriske flounces eller med en ermeløs, dybhalset juvelkjole .


Du finner også prinsessekjoler i blonder med åpen rygg, også sett i Oscar de la Renta brudekjoler, og romantiske kreasjoner dekket med glitter !

Brudeklær med lange ermer

Brudekjoler med lange ermer, også sett blant Zuhair Murad brudekjoler, for formelle seremonier og vinterbryllup, men ikke bare: i kolleksjonen finner vi elegante havfruekreasjoner og med en utstyrt midje med dype utringninger og åpninger på baksiden, ideell for de som drømmer en raffinert og stilig hendelse!

MERKET PNINA RETURNERT

Pnina Tornai er en israelsk designer av luksuriøse brudekjoler. Brudemerket ble gjort kjent for å være et av toppmerkene i Kleinfeld, en New York-atelier, der det velkjente TV-programmet Real Time “Vain Wedding Dress”, en oversettelse av det amerikanske formatet “Say yes to the kjole". Pnina Tornais sexy brudekjoler, presentert for første gang i et Kleinfeld-bagasjeshow, ble i utgangspunktet diskreditert fordi de var for dristige. Senere viste publikum seg å elske den utpreget feminine og målbevisste stilen til Pnina Tornai brudekjoler, noe som gjorde den israelske atelieren til en av de mest elskede i verden.

HVORDAN KJENTE BRUKSKJOLER PNINA TORNAI

Pnina Tornai brudekjoler er ekstremt etterspurt, og bare noen få i Italia har enerett til å selge dem. Blant de atelierene hvor du kan kjøpe Pnina Tornai brudekjoler finner vi Atelier dei Sogni fra Firenze, Centro Moda Mampieri i sentrum av Roma og Dimmi Di Sì i Ragusa. Du finner også andre forhandlere i verden, som kan konsulteres direkte på den offisielle siden til nettstedet www.pninatornai.com. Alternativt kan du følge eksemplet med mange fremtidige bruder og fly til Amerika for å besøke den fortryllede Kleinfeld Bridal atelier.


Hva synes du om den nye Pnina Tornai 2023-2024 brudekjolekolleksjonen? Hva er modellen som stjal hjertet ditt? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: