Regnbuen beveger seg inn i håret vårt med de nye fargene i Kikos hårskygge !

I sommer har Kiko Milan bestemt seg for å utvide Hair Shadow- serien med nye strålende farger av de berømte kompakte pulverene for å midlertidig farge håret og med den nye utgaven av festesprøyten .

La oss sammen oppdage de nye nyansene av Kiko Hair Shadow øyenskygger!

HAIR SHADOW (8, 90 euro)
Kompakt pulverøyeskygge for å midlertidig farge håret, for et resultat med en lys og modulær farge . Høyskriving og ultraheftige pigmenter kjennetegner Hair Shadow Kiko som kan brukes på alle typer hår, både naturlig og kunstig. Det er klart, hver farge på disse øyenskyggene tar på seg forskjellige refleksjoner basert på fargen på håret de blir brukt på.


Hair Shadow Kiko er nå tilgjengelig i seks flotte nye nyanser :
- 01 Rose ;
- 02 Fuchsia ;
- 03 Korall ;
- 04 Kalk ;
- 05 Mynte ;
- 06 Blå .

HÅRFIXER (pris 7, 90 euro)
Lett spray som hjelper til med å fikse hårstyling og pigmenter i hårskygge . Kiko Hair Fixer setter stylingen, disiplinerer rebellåsene og gir et skinnende utseende på håret uten å veie det ned, med et ekstremt naturlig resultat . Brukt for å fikse hårskygge, opprettholder hårfikseren glansen av pigmentene i pulverfargen, sveiser fargen og øker holdbarheten uten å endre det endelige resultatet.

Hvordan bruker jeg Hair Shadow og Kiko's Hair Fixer?
1. Legg et håndkle på skuldrene for å beskytte klærne dine og bruk vernehansker for å unngå å bli skitten på hendene.
2. Hold ballen, strekk hårlåsen og bruk hårskygge flere ganger avhengig av ønsket fargeintensitet.
3. I tilfelle pigmentrester, flytt låsen for å få dem til å falle. Trykk forsiktig på den fargede låsen ved hjelp av fingrene for å feste pigmentet.
4. Spray hårfester med omtrent 20 cm fra hverandre for å hjelpe pulveret til å feste seg i håret.

Og hvordan fjerne fargede pigmenter? Hair Shadow Kiko-pigmentene og Hair Fixer-restene elimineres med normal hårrensing, det vil si med en enkel sjampo .

Hvor kan jeg kjøpe? Hair Shadow and the Hair Fixer av Kiko Milano er allerede tilgjengelig i butikkene og på det offisielle nettstedet Kiko.

For elskere av dette italienske lavpris-merket presenterer vi alle Kiko-produkter som nå er til salgs og eksklusivt den nye Daring Game Kiko høstvinterkolleksjonen!

Liker du de nye Kiko øyeskyggene? Prøvde du de fra forrige utgave?

Kategori: