Den perfekte sminkebasen er alltid en drøm for sminkemisbrukere: Smashbox Cosmetics, et ledende merke innen fotografisk sminke, har skapt to nye ansiktsprodukter for å korrigere og kamuflere misfarging av huden, for et alltid naturlig og lysende resultat!

Etter de nye oppføringene i sommersesongen og ShapeMatters flerbrukspalett, presenterer det amerikanske kosmetikkfirmaet det vannbaserte væskefundamentet Camera Ready BB Water og 24 Hour CC Spot Concealer presisjons concealer . La oss finne ut sammen!

KLAR BB VANN SPF 30 ROM

En ekte drink for huden: den nye vannbaserte BB Cream Smashbox glir bokstavelig talt i ansiktet, smelter sammen med hudfargen, gir næring til huden og gjør den naturlig lysende.

Den nyskapende formuleringen av BB Water inneholder ikke alkohol og oljer, men til tross for det tørker ikke huden, sprekker ikke i ansiktet og skaper ikke den forferdelige støvete effekten.

Påføringen av det vannbaserte Smashbox-fundamentet er veldig enkelt, takket være den praktiske applikatoren med dropper : bare en veldig liten mengde produkt for en homogen og lysende hudfarge. Trenger du mer dekning? Det vil være nok å intensivere alt, og skape et ytterligere lag med produktet: BB Water Smashbox faktisk skaper det ikke tykkelse i ansiktet, noe som alltid blir super naturlig.

Den spesielle Smashbox BB Water minimerer uttrykkstegnene som en grunning, fukter huden dypt og beskytter den mot solstråler takket være SPF 30- faktoren. I tillegg er den tilgjengelig i åtte nyanser, som passer best til de forskjellige hudfargene, fra den letteste til den mest ravfargede.

24 HOUR CC SPOT CONCEALER (pris 27, 00 euro)

Smashbox 24 Hour CC Spot concealer er liten og presis og lar deg gjøre bittesmå korreksjoner på forskjellige ansiktsuperfeksjoner, for eksempel flekker eller hudflekker.

Ufullkommenheter forblir skjult i 24 timer takket være Photoset-polymerer laget med medisinsk kvalitet Liquid Bandage-teknologi, som lar produktet feste seg og smelte sammen med huden: i tillegg motstår den nye Smashbox-concealeren vann, svette og fuktighet, noe som gjør den perfekt til bruk om sommeren.

I tillegg til estetisk korrigering av ufullkommenheter, fungerer CC Spot Concealer Smashbox også som en behandling mot kviser : mørke flekker, solflekker og kviser er faktisk gradvis behandlet for synlige resultater på bare 4 uker.

NÅR OG HVOR KJØP

De fantastiske Smashbox ansiktsmake-innovasjonene er blitt presentert internasjonalt og kommer snart til parfymerier i La Gardenia, offisielle forhandlere av det kosmetiske merket i Italia: Hvis du elsker å handle på nettet, informerer vi deg om at CC Spot Corrector allerede er tilgjengelig for kjøp på den offisielle hjemmesiden !

Liker du Smashbox-sminkenyhetene? Elsker du (eller drømmer) også den perfekte ansiktsbasen?

Kategori: