Fuktighetsgivende melk for glatt, myk og beskyttet hud opptil 48 timer: dette er hemmeligheten bak Borotalco Melkelinjen, som vi presenterer i de fire nye variantene .

Melk er en spesiell ingrediens som gir næring til huden og gjør den vakrere. Av denne grunn foreslår Borotalco en ny linje med fuktighetsgivende deodoranter, ideell også for delikat hud.

EGENSKAPER DEODORANT MED Fuktighetsgivende melk

Borotalco Melkdeodoranter gir ifølge kosmetikkprodusenten en delikat beskyttelse og lar huden tørr, dessuten takket være en veldig dyrebar ingrediens, fuktighetsgivende melk, gjør armhulene myke og glatte.

Den nye Borotalco-formelen kombinerer fuktighetsgivende virkning av melkeproteiner, nyttig for å bevare den naturlige vannbalansen i huden, og for effektiviteten av den naturlige mikrothalcoen, som absorberer svette. Borotalco Melk har også en usynlig formel: Den er designet for å redusere gule flekker på lyse stoffer og hvite rester på mørke stoffer.

Det er fire Borotalco melke deodoranter: Spay, Roll On, Vapo og Tubo Roll On : la oss oppdage sammen denne linjen med funksjonene og prisene på disse referansene!

MELK UTROLIG SPRAY (pris 4, 59 euro)

Den inneholder ikke alkohol og er tilgjengelig i det klassiske 15o ml sprayformatet . Forstøveren gir en enkel, behagelig og homogen applikasjon.

MELK UBLIKKELIG ROLLETUBE PÅ (pris € 4, 89)

Roll on tube er en absolutt nyhet i talkumspulver fordi den kombinerer det praktiske med røret og det som rullen er på. Det praktiske 40 ml-formatet gjør det til det perfekte produktet å oppbevare i vesken for enhver anledning eller å ta på ferie, selv i håndbagasjen !

BOROTALCO MILK VAPO (pris € 4, 89)

For de som foretrekker spraydeodoranter, men uten gass, har Borotalco skapt Milk Invisible Vap eller, delikat på huden og lys, i 75 ml-format.

BOROTALCO MILK ROLL ON (pris 4, 59 euro)

Her er det klassiske 40 ml rullende formatet, en sikkerhet for å ha en beskyttet og myk hud .

HVORDAN KJØPE BOROTALCO MELK

Borotalco Melkelinje deodoranter er allerede tilgjengelig for kjøp i personlig pleie butikker og supermarkeder . Vi minner deg også om at prisene som er vist er veiledende : du kan også finne dem som tilbys til lavere priser !

Har du allerede prøvd Borotlaco Melkdeodoranter med fuktighetsgivende melk ? Gi oss beskjed om hvordan du fant deg selv eller om du ønsker å kjøpe dem! For mer info og for å oppdage hele varemerket, inviterer vi deg også til å besøke den offisielle hjemmesiden Borotalco.