Romantiske broderier, skulpturelle strukturer og metalliske farger detaljer den nye Carlo Pignatelli 2023-2024 brudekjole- kolleksjonen! Den maskuline og minimale stilen veksler med fyrstelige og eventyrlige kreasjoner som lar deg puste. Kvadrater eller sjal-lapeller dekorerer moderne klær med juvelerte jakker og vester . Mens overheng i hertugdommen skisserer transparenter og snøringer et mer feminint utseende!

Vil du lære mer? Oppdag med oss ​​alle de nyankomne brudene Carlo Pignatelli 2023-2024!

KJOLER BRIDE CARLO PIGNATELLI 2023-2024

Viktig og spesielt samtidig, overrasker Carlo Pignatelli brudekjoler 2023-2024-linjen med sin uventede og samtidig minimale design. Mikados eleganse detaljer de flytende brudekjolene med lave ermer og blomster på sidene med en utskåret effekt.

Raffinert bruk av lapellene som pynter brudekjolen med glitrende benbukser med lang vest og sjal med transparente ermer og 3D-blomster for et ukonvensjonelt utseende!

BREDDEKJOLER MED bred skjørt

Prinsesse brudekjoler kan skryte av viktige volumer og detaljer som skiller seg ut, for eksempel mikado bodices med ruffles og strukturerte ermer og organza blomsterplisserte trapes kjoler med juvel belte ! Glitteren beriker den blussede kjolen med en V-utringning og brede folder på skjørtet for et strålende, men tidløst utseende.

I Carlo Pignatelli-linjen 2023-2024 brudekjoler ser vi også utstyrte modeller med runde lapeller og pyntet med krystaller og perler . Det er også fyrstelige kjoler med strukturerte bustiers og tyll og blonder skjørt for elskere av romantisk stil!

Brudeklær uten strimler

Av skulderstroppene med kjæreste kjede brudekjoler! I samlingen av brudekjoler Carlo Pignatelli 2023-2024 finner vi spesielle kreasjoner, for eksempel modellen med blonderkrop med påførte kronblad og lagdelt skjørt i flagrende organza !

For et kveldsbryllup, vis imidlertid frem brudekjolen med krystallnett eller den draperte bandeau- modellen med mikado ruffles og fjær på skjørtet!

BRIDALSKJOLE KJOLER

Romantikken av blonder brudekjoler vil forlate brudgommen og gjestene i ærefrykt ! Blant de nyeste innovasjonene finner vi kjoler med glatt i gjennomsiktig tyll med elegante blomsterbroderier over hele rebrodé . Vi finner blant brudekjolene Carlo Pignatelli kortermet kreasjoner med elfenben overheng for å gi volum.

De som vil forbløffe og ha på seg et ikke-tradisjonelt utseende, vil i stedet kunne vise frem den plisserte høyhalsede kjolen med strukturert mikado gilet beriket med juvelknapper !

LANGE ERME Brudeklær

Stil fra 1800-tallet karakteriserer brudekjolene til Carlo Pignatelli 2023-2024 med lange puffede ermer, også tilbake på brudekjolene til Galia Lahav! De blussede forslagene i gjennomsiktig tyll viser med en effekt jeg ser jeg ikke ser bena og et elegant blomsterblonderbroderi.

Damekjole- modeller med elfenben satinbånd husker vintage-mote . Selv om du er ute etter moderne vinterbryllupskjoler, anbefaler vi semmejusterkjolen i silke med perler og jakke med juvelknapp!

FARGEBRODEKJOLER

Et lite farge mangler ikke i den nye kolleksjonen til det italienske merket ! De metalliske nyansene pynter opp de mest uvanlige brudekjolene, for eksempel den korte fronten og lang ryggen med puffer - også sett i Oscar de la Renta brudekjoler - og asymmetriske topper .

Mens de fyrste forslagene har rosa design, strukturerte ermer og belter med maxi tyllbuer. Ikke gå glipp av de forgylte forgylte brudekjolene med drapert hertugesseblad og sett inn design!

MERKET

Carlo Pignatelli er et italiensk merke som spesialiserer seg i produksjon av brudekjoler og seremonier for kvinner, menn og barn. I 1993 presenterte han sin første herrekolleksjon i Milano. I 1995 lanserte han i stedet Carlo Pignatelli Couture og Fiorinda av Carlo Pignatelli-linjene, fulgt av Carlo Pignatelli Classico, Carlo Pignatelli Outside Uomo og Carlo Pignatelli Pret-à-Porter Woman. Senere utvidet merkevarene sine kolleksjoner med Carlo Pignatelli Women's Ceremony, Carlo Pignatelli Junior, Carlo Pignatelli Outside Donna og Home Collection ledsaget av en lisens for opprettelse av gifteringer. Selskapet kan skryte av 16 butikker med ett merke, inkludert Beijing, 6 showrooms og mer enn 500 salgssteder i flere merker i Europa, Asia og Afrika.

HVORDAN KJØP PÅ BRUKSKJOLER CARLO PIGNATELLI

Hvis du vil lære mer om den nye Carlo Pignatelli-kolleksjonen, kan du gå til det offisielle nettstedet www.carlopignatelli.com, hvor du finner den komplette listen over butikker der du vil ha muligheten til å prøve en av disse kjolene og få mer informasjon om klær og priser.

Carlo Pignatelli-tilbudet strekker seg utover brudekjolen. I butikkene til merket er det også mulig å finne brudgommens og seremonielle kjoler for ham og henne, favoriserer, sko og junior- og babylinjene.

Hva synes du om de nye brudekjolene til Carlo Pignatelli 2023-2024? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed i kommentarene!

MISS IKKE DE ANDRE SAMLINGENE BRODE:

  • Pronovias 2023-2024 brudekjoler, alle nyhetene i katalogen!
  • Den nye Antonio Riva 2023-2024 brudekjole-kolleksjonen.
  • Alle brudekjoler til Alessandra Rinaudo, linjen for 2023-2024.

Kategori: