Drømmeaktig stil for å bli en ekte eventyrprinsesse : Marchesa seremonielle kjoler vinner for lette stoffer og sofistikert broderi . Blomsterdekorasjonene blandes med ruffles og asymmetries for et resultat av stor påvirkning, feminin og raffinert.

Vil du lære mer og gjøre deg om til hovedpersonene i eventyr ? Så la oss se på alle de fantastiske Marchesa brudekjolene sammen: de vil gi deg andpusten!

MARCHESA CEREMONY DRESSES SHORTS

Fjær og blomster pynter de nye korte brudekjolene i Marchesa i pastell og feminine farger . Blonderen pynter modellene med lange, blussede og kamskjellede ermer og longuette organza- kreasjoner med rund utringning og lys blomsterbroderi! For et vakkert utseende anbefaler vi den draperte og skyggelagte bandeaukjolen utsmykket med kaskader av kronblad !

CEREMONY DRESSES MED BLOMSTER

Blomsterens lyshet dekorerer de nye klærne til det amerikanske merket, fra havfruemodeller til fyrste kjoler . Tørrere kreasjoner viser frem en-skulder topper, spalter og tog, men også strategiske gardiner og lette nyanser .

Hvis du elsker eventyrstil, la deg bli erobret av løse klær med dyrebare og blomsterbroderier og alt-design på voluminøse stoffer som taft .

PERSONALKJOLER MED bred skjørt

Royal stil av en ekte prinsesse: Hvis du drømmer om et feutseende, er Marchesas løse klær designet spesielt for deg! I samlingen finner vi romantiske forslag skyggelagt i hertugdommen og organza pyntet med rosa fjær . Ikke gå glipp av de blussede modellene med sølvbølgede innsatser, som pynter baksiden og sidene for en orientalsk touch!

Blant de siste nyhetene legger vi også merke til fortryllende kjoler med spalter og ruffles på ermene og lange silke caftans med matchende perler og satin midjebelte !

MARCHESA NOTTE LANGE CEREMONY KLÆR

Linjen med seremonielle kjoler fra Marchesa Notte vinner deg med plisseringer, dyrebare broderier og vintage flounces. I kolleksjonen ser vi store og fyrstelige forslag i tyll med kontrasterende innlegg og lagdelte kjoler med nakne skuldre for et ekte romantisk utseende.

Ikke gå glipp av kreasjonene med hjerteformet kropp og lommer og modeller i dobbel tyll pyntet med flerfargede blomster i lettelse . I Marchesa Notte-seremoniens kjolekolleksjon mangler det ikke dyrebare kaftaner med frynser og utskårne og pastellfargede forslag. Og for kvelden finner vi lange metalliske kjoler med kappe og krystaller !

CEREMONY DRESSES I LANG ELLER KORT VERSJON

Lang eller kort ? Begge deler! I Marchesa Notte-kolleksjonen finner vi den samme kjolen som er tilgjengelig i to lengder ! Blant nyvinningene ser vi pulver- og gullmetalliske forslag til en skyggefull effekt og fuchsia-kjoler pyntet med lysere ruffles .

For elskere av vintagemote vil vi nevne kjoler i lavendel-stil. Mens for de som elsker et mer avgjørende utseende og intense farger, foreslår vi silkekreasjoner med spalter og kjæreste utringninger !

HVORDAN KJØP MARCHESA CEREMONY DRESSES

Den nye kolleksjonen av seremonikjoler for Marchesa og Marchesa Notte 2023-2024 er til salgs i merkets atelier med ett merke og i autoriserte butikker i Italia og i utlandet. Vil du prøve elegante seremonielle klær og vite prisene? Alt du trenger å gjøre er å gå til merkevarens salgspoeng. Du kan konsultere adressene til forhandlerne direkte på siden som er dedikert til butikksøkeren på det offisielle nettstedet www.marchesa.com. I tillegg kan du direkte på siden se alle de siste nyhetene, så til og med samlingen av brudekjoler, uten å glemme tilbehør som sko, vesker og smykker!

Hva synes du om den nye kolleksjonen av seremonikjoler for Marchesa og Marchesa Notte 2023-2024? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: