Den nye skoen katalogen Elisabetta Franchi våren sommer 2023-2024 er preget av sko med moderne og avantgarde design, pyntet med juvelinnsatser og popdetaljer. Ikke bare décolleté, men også luksussandaler og sommerstøvler detaljert med mesh og PVC- innlegg .

Nå gjenstår bare å oppdage alle de nyankomne av Elisabetta Franchi 2023-2024 skoskolleksjonen!

SANDALER

Sandalene til Elisabetta Franchi sommer 2023-2024 sko katalog er flate eller med hæler . Den åpne tåen er avrundet, mens de smale stroppene omgir anklene. Akvamarin-lavmodellen er pyntet med parfymeflaskeinnsatser, som gir et luksuriøst preg på en sko med en enkel design.

Imidlertid er det blant Elisabetta Franchi-sandalene forskjellige forslag med høye hæler, både stiletto og kvadrat og med plattform . Den slående modellen er det logoerte skjerfet og forslaget i brennende rødt syntetisk skinn . Det særegne her er på hælen beriket av et hjerte av metalliske frynser, som gir bevegelse og karakter.

Mens kilsandaler har en mye mer vågal stil med poplignende påminnelser gitt ved utskrift av flerfargede hjerter som dekker og gir liv til alt fottøyet.

bryst

Elisabetta Franchi Spring 2023-2024-sko har en essensiell design med en tynn hæl og en spiss tå . For å spesialisere disse skoene finner vi trykket med hjerter og buer med logo, men også med nettinnsatser med stjernedekorasjon.

Blant Elisabetta Franchi-pumpene har patentskinnmodellen med kattungehæl en preppy stil, som kommer til uttrykk takket være den tynne ankelstroppen pluss metalllogoen på baksiden.

Pumpene med åpen tå mangler imidlertid ikke, for eksempel forslaget med en dyp utringning, perler på hælen og logoen til huset i kontrastfarge.

ANKEL

Elisabetta Franchi- ankelstøvlene er preget av avantgarde og futuristisk design . Dette er åpen tåmodeller som også er åpne på baksiden og i øko-lær, med innlegg i gjennomsiktig PVC eller nett .

Til slutt legger vi også merke til modellen med sterke poptips preget av hælen malt i lysstofffarger og den juvellignende glidelåsen på den stjerneformede hælen.

SNEAKERS

Elisabetta Franchi joggesko representerer den perfekte kombinasjonen av komfort og urban stil, som forslagene som allerede er sett i Casadei sko-kolleksjonen.


Disse tofargede skinntreningene har en gummisåle, og er detaljerte med detaljer merket både på øvre og indre tunge.

HVORDAN KJØPE ELISABETTA FRANCHI-SKOENE

Elisabetta Franchi skokolleksjon for våren sommeren 2023-2024 er tilgjengelig på fysiske butikker eller online på den offisielle hjemmesiden www.elisabettafranchi.com.

Hva synes du om Elisabetta Franchi våresommer 2023-2024 sko-kolleksjon? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ANDRE MASSE NYHETER:

  • Elisabetta Franchi kleskolleksjon.
  • Elisabetta Franchi-katalogen for håndvesker.
  • De nye Hogan-skoene.

Kategori: