Nero Giardini 2023-2024 posekatalog er preget av minimale og essensielle linjer, som er pyntet med metallinnsatser, gullfargede detaljer og preget bokstavlogo . For å detaljere alle modellene fungerer det av forskjellige materialer, fra glatt skinn til saffiano, opp til hamret skinn .

Når det er sagt, er det bare å oppdage sammen alle de nye Black Gardens vår sommeren 2023-2024 posene

HÅNDVESKER

Håndveskene fra Nero Giardini sommer 2023-2024-kolleksjonen har trapesformer og bagasjeromsformer . Materialene spenner imidlertid fra glatt skinn med vattert søm i relieff med en sirkelgrafisk dekorasjon.

Det er imidlertid ingen mangel på to-tone hobo vesker med stive håndtak detaljert av metalliske detaljer. Det som kjennetegner alle håndveskene, er de avtagbare skulderstroppene og skinn- eller kjedehåndtakene.

SKULDERPOSE

Black Gardens våren 2023-2024-poser er preget av å ha en geometrisk form med avrundede profiler. Eksempler er de kompakte skuldermodellene, detaljerte med en justerbar skulderrem og klaff med preget bokstavlogo .

Blant Nero Giardini skuldervesker er det dessuten forslag med bredere og mykere linjer, som kjennetegnes ved glidelåslukking eller rullator, og kombinasjonen av forskjellige materialer og finish, som perforert skinn, metallisk og saffiano- effekt .

SHOPPING VESKE

Handlingen i Nero Giardini 2023-2024-katalogen er en trapesformet bæreveske . Det vi finner i alle forslagene er de myke linjene og de veldig store og romslige fasongene.

Den minimale stilen til Nero Giardini-shopperen er detaljert med doble lange håndtak, gullfargede detaljer, metallringer og kontraststing.

CLUTCH

Vårens sommer 2023-2024-kolleksjon av Black Gardens inkluderer små og kompakte modeller, som minner om forslagene som er sett i Primadonna-katalogen.

Nero Giardini- koblingene har en poseform preget av en matchende klaff og en spenne for å vise seg på håndleddet. Mens Nero Giardini- koblingene har en asymmetrisk silhuett med metallkjeder. Designet er fullført av vatterte sfæriske motiver, bimateriale prosesser og skinnende effektskinn .

SEKKER

Avrundede former i stedet for Nero Giardini- ryggsekkene, som husker forslagene som allerede er sett i katalogen om Le Pandorine. For å fullføre de essensielle formene for alle forslagene finner vi justerbare skulderstropper, svingbare lukninger, innvendige snore og doble glidelommer.

Materialene derimot, spenner fra vattert skinn med polstret effekt, til saffiano-lær til strukturert skinn . Mens pregede logoer, gyldne innlegg og små stender pynter linjene.

HVOR Å KJØPE DE SVARTE HAVENPOSE

Samlingen av vesker signert av Nero Giardini for våren sommeren 2023-2024 i alle fysiske butikker og autoriserte forhandlere hvis liste er tilgjengelig på det offisielle nettstedet www.nerogiardini.it.

Hva synes du om den nye Black Gardens vår sommeren 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken modell likte du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ANDRE MASSE NYHETER:

  • Nero Giardini sko-kolleksjonen.
  • Carpisa-veskatalogen.
  • De nye O Bag-posene.

Kategori: