Den nye samlingen av julegaveideer for 2023-2024 fra Harrods er klar for å få oss til å drømme igjen i år! Julelinjen til Harrods varehus fornyes og tilbyr et bredt utvalg av spesielle gjenstander, sjarmerende gaver, trepynt, temaposer og mer!

Men la oss sammen oppdage alle nyhetene fra Harrods-samlingen til jul 2023-2024!

Dekorasjoner for treet

Blant de mest spesielle dekorasjonene av Harrods jul 2023-2024 finner vi den lille ballen til treet med den lille Joshua-bjørnen, som i år tar plassen til den ikoniske Paddington-bjørnen . Blant Harrods-dekorasjonene som skiller seg ut er ballene til juletreet i 2023-2024 med logo og dato i en vakker gullglitterfarge, mens designversjonene laget av silke viser Londons skyline under snøen, en begrenset veldig raffinert utgave .

En perle er de andre juletredekorasjonene inspirert av London, fra telefonkiosker til dobbeltdekkerbusser, fra Big Ben- tårnet til drosjer. Perler, juvelapplikasjoner og dekorasjoner inspirert av Joshua-bamsen pynter de mest spesielle nyhetene i Harrods 2023-2024-linjen. Mens små reinsdyr helt dekket med skinnende perler og pelsendede ekorn vil gi et morsommere preg på treet vårt!

GAVE-IDEER

Som alltid er Harrods julegaveideer klare til å forlate oss målløse, fra forslag til de små til de for voksne. Den søte Joshua bamsen i originalversjonen med strikkevarer og ullhatt eller med brodert nese og satengbue med logo langs halsen er dedikert til barn fra 3 år og oppover. For jenter, kom husene for å lage tredukker med detaljer inspirert av den parisiske stilen og utviklet i fire etasjer.

Glassballer med snø forblir en tidløs klassiker, fra musikalske modeller med sovende pingviner som spiller den elskede " Silent Night ", til versjonene med Joshua-bamsen forkledd som en London-vakt på en base som sportsligger Union Jack-flagget .

SOCKS

Uunngåelige sokker i Harrods Christmas 2023-2024-kolleksjonen. I engelsktalende land er det faktisk tradisjon å plassere gaver ikke bare under juletreet, men også i en sokk. I vårt tilfelle er dette perfekte kreasjoner som kan utnyttes som strømper for epifanien ! De nye utgavene av befana-strømpen er veldig elegante, fra brodert i ull med semsket logo og økologisk pelsfor, til varianter med pailletter dekket av pailletter .

Den syntetiske pelsen kommer tilbake for å dekorere hele de myke modellene som er fullført med en satengbue og en liten rangle. En perfekt gaveide for motekjære venner er paljettversjonene som skisserer et dyrere mønster på hele overflaten, med fuskepelsdetaljer .

HARRODS VESKER TIL JUL

De nye utgavene av Harrods Christmas 2023-2024-poser kommer også, og begynner med den rektangulære design- PVC og bomullshoppersekken med et snødekt London-landskapsmotiv .

Joshua-bamsen med den hvite genseren kommer tilbake for å dekorere toten med den malte effekten av linjen, mens de mest romantiske er shopperne med et flerfarget trykk i en hjerteform, en julepose som vi kan vise frem alt år!

HARRODS ADVENTKALENDER

Den veldig etterlengtede skjønnhets adventskalenderen til Harrods, en av de mest elskede, er tilbake! Som alltid inkluderer pakken 25 bokser for å åpne en om dagen fra og med 1. desember. I år er den laget i elegant marineblå og inneholder 25 produkter i ministørrelse og i full størrelse .

Vi røper ikke mye om innholdet, slik at hver dag er en overraskelse, men blant kreasjonene valgt av Harrods 'skjønnhetsavdelingsleder Mia Collins er det også 111 Skin Celestial Black Diamond Eye Mask og Huda Beauty Demi Matte Mogul Lipstick ! Utvalget inkluderer sminke-, hudpleie-, kroppspleie- og parfymeprodukter . Noen andre ledetråder om de ledende merkene? Anastasia, Becca, By Terry, Nars, Guerlain, Byredo og mer!

HVORDAN KJØPE JUL HARRODS DECORATIONS

Du kan kjøpe alle Harrods-dekorasjonene til jul 2023-2024 på varehus i London! Du kan imidlertid også gjøre kjøp online, uten fare for toll, på den offisielle nettsiden Harrods på denne siden som sendes i Italia!

Hva synes du om den nye Harrods-samlingen til jul 2023-2024? Hvilke nyheter vil du kjøpe? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

DU KAN OGSÅ være interessert i:

  • De originale jule adventskalenderne 2023-2024!
  • Skjønnhet jule adventskalendere: her er de alle sammen!
  • Essence-adventskalenderen til jul 2023-2024.
  • Den nye kalenderen i Advent Sephora 2023-2024.
  • Den legendariske Advent Mac-kalenderen for 2023-2024.

Kategori: