Det er en nyhet hos Kiko's, ansiktsmasker designet for alle hudbehov!

Linjen inkluderer 6 skjønnhetsmasker, de er alle intensive behandlinger med umiddelbar virkning.

Hvordan brukes de? Påfør et dekkende og jevnt lag med maske på ansikt og nakke, la stå i 10/15 minutter og skyll deretter med mye vann, helst varmt.
De kan brukes en eller to ganger i uken.

Maskene er allerede til salgs i Kiko- butikker og på nettstedet, i 55ml-format til en pris av 5, 90 euro. Hver kan velge den masken som passer best for deres hudtype. La oss finne ut mer!

RENNINGSMASKE
Re-mineraliserende rensende maske som modnes huden i lang tid og reduserer ufullkommenheter. Takket være vegetabilske mikrosvamper og leire, absorberer den overflødig talg uten å tørke opp huden, og med en lett massasje fremmer det eliminering av døde celler. Ideell for kombinasjon til fet hud og i tilfelle ufullkommenheter og urenheter.

Skrellmaske
Kiko eksfolierende fornyelsesmaske, gjør huden glatt og avslappet og passer for alle hudtyper. Takket være naturlige ekstraksjonsenzymer eksfolierer den huden og frigjør den fra døde celler og fremmer cellefornyelse.

HYDRATERINGSMASKE
Lysende fuktighetsgivende maske gir energi til ansiktshuden og hjelper til med å forhindre de første tegnene på aldring. Sluk huden og oppretthold riktig hydrolipidisk balanse. Ideell for normal til tørr hud.

KALMING MASK
Beroligende og mykgjørende maske, den gir øyeblikkelig komfort til skjøre og reaktive skinn. Den er perfekt for de med delikat og sensitiv hud. Formelen demper rødhet og hudirritasjonsfølelser.

3D-LØFTEMASKE
Redensifying maske for en øyeblikkelig løfteeffekt, hjelper det å redusere aldringstegn. Det fungerer ved å jevne ut rynker, tegne konturene i ansiktet på nytt og glatte ut huden. Ideell for moden hud, fra 40 år og oppover.

ANTI AGE-MASK
Anti-age fylling Kiko maske for å motvirke aldringstegn. Formelen er rik på aktive ingredienser som bidrar til å forbedre ansiktskompakthet og redusere rynker. Ideell for moden hud, 50 år og oppover.

Kiko-masker er alle klinisk testede, allergivennlige, ikke-komedogene og parabenfrie. Prisen er absolutt god! Hvis du prøver dem, gi oss beskjed om dine meninger! ????

Kategori: