Gjennomgangen av den nye Balck Bubble volumizing mascaraen av Neve Cosmetics, som gir vippene lengde og volum aldri sett før! Vår mening etter rettsaken er avgjørende positiv.

SNØ MASCARA SVART BUBBLE

Et sensuelt blikk passerer fra vippene, som må være svarte, lange og definerte. Er det mulig å blåse vippene opp som ballonger? Den splitter nye Neve Black Bubble-mascaraen ble laget for å maksimere vippene, noe som gjør dem veldig svarte og gir dem ekstrem lengde, mens de forblir lys.

Den endelige effekten skal være scenografisk og ekstra svart, selv på de kortere vippene, uten å angre på de vakre, men ikke veldig behagelige falske øyenvippene. Alt som gjenstår er å prøve det!

PAKKEN

Pakken med svart boble-mascara Neve Cosmetics er definitivt merkbar: den har en konisk form og er tyggegummirosa, med en blank overflate. Timeglassbørsten har fleksible og fleretningsbust: Den er designet for å fange selv de korteste øyenvippene og for å stratifisere produktet uten å trekke eller skape klumper.

FORMULAEN

Den vegetariske og veganske formuleringen er fri for silikoner, petrolatum og parabener og er rik på svart pigment for å gjøre vippene tydelig synlige selv med mer forseggjorte triks. Videre er den beriket av:

  • jojobaolje og gummi arabicum, med elastisk kraft;
  • myrica fruktvoks, for å gi struktur til øyenvippene;
  • jordbærfrøolje, med en omstillingshandling.

MENINGER MASCARA SVART BUBBLE NEVE COSMETICS

Etter å ha korte øyevipper, er jeg alltid på jakt etter mascara som vet hvordan jeg skal volumere dem, forlenge dem og bøye dem i et enkelt trinn. Neve Cosmetics har lyktes i sin bestrebelse med den nye Black Bubble-mascaraen, som holder løftene om å åpne øyet ved å gi kropp og volum til vippene.

Teksturen, veldig lett og elastisk, er lett lagvis : med bare ett strøk får du et naturlig og delikat resultat, mens med to er vippene allerede volumerte og buede . Den timeglassformede flaskebørsten fanger også de kortere vippene godt, og fordeler produktet jevnt og uten klumper .

HVORDAN KJØPE MASCARA SVART BUBBLE NEVE COSMETICS

Den splitter nye Black Bubble-maskaraen vil debutere 20. juni på nettstedet Neve Cosmetics og hos autoriserte Neve-forhandlere. I anledning lanseringen blir det en mascara-promo, med 25% rabatt på alle Rimmels Neve: Occhioni, Lash Academy, Deer Lash og Black Bubble. Fram til 3. juli 2023-2024 kan derfor Black Bubble-mascara kjøpes for € 10, 13 i stedet for € 13, 50 og fraktkostnader er gratis for bestillinger over € 24, 99, uavhengig av hvilken type produkt som er kjøpt.

Hva synes du om denne nye maskaraen? Vil du prøve det? Gi oss beskjed om din mening i kommentarene!

Kategori: