Luisa Spagnoli vårsommer 2023-2024 seremonikjoler er detaljerte med flytende stoffer, blomstermønster, polka prikker og utskårne detaljer. Knute-design, ruffles og buer gir en romantisk stil, mens de brede ermene med en skulder skaper asymmetriske linjer. Fargepaletten favner pastellfarger som de mest livlige eller mørke nyanser .

Oppdag alle de nyankomne Luisa Spagnoli elegante kjolene laget for den varme årstiden.

LUISA SPANSKE KJOLER FOR CEREMONY 2023-2024, KORTE KJOLER

I katalogen over formelle kjoler Luisa Spagnoli sommeren 2023-2024 finner vi minikjoler med topper dekorert med blomster, satengbånd eller doblet i blonder. Plissert utførelse pynter de korte kjolene med juvelbelte og kontrasterende detaljer som baugen bundet på baksiden og pinnene på skulderen eller i midjen.

Luisa Spagnoli seremonikjoler er pyntet med gardiner og samler . Eksempler er blomster- eller makro-skygge polka dot mønstre . I silkefarge kjolen med en skulder i bicolor med sjerte, mens tyllen pynter den blå flissede kjolen . I katalogen er det også hylser med sentrale spenner og matchende sjal .

KJOLER FOR CEREMONY 2023-2024 LUISA SPAGNOLI, KJOLER MED LANGE Ermer

Blant de formelle kjolene Luisa Spagnoli våren 2023-2024 er det montert modeller, laget av macramé og chantilly blonder og dekorert med stoffknapper og belter med juvelerte spenner . Vi legger også merke til Luisa Spagnoli-kjoler med balltre ermer og krøller på magen. Den knelange kjemisierkjolen har spiss krage som er typisk for vintage- mote.

Lilla skjeden doblet med broderte tyllgaver, i stedet en silkekant for en båthalsring som blir en V på baksiden. De hvite prikkene på en marineblå viskosebakgrunn pryder Luisa Spagnoli korte cocktailkjoler med et lagdelt skjørt og samlet mansjetter .

LANGE KJOLER

De spesielle utskjæringene på sidene og sideslissene pynter de lange elegante Luisa Spagnoli minimale elegante kjolene. De trykte kjolene har geometriske åpninger på baksiden og en halsringning i amerikansk stil . De lange ermeløse fargeblokkjolene med glitterband har en mer moderne stil så vel som den ene - skuldermodellene med bukseskjørt .


Silkebåndkjolene er dekorert med et bånd i midten av décolletéen . Avdekkede skuldre, nedbrytede farger, utskrifter av flerfargede blomsterbuketter og lommebokdesign, detaljer Luisa Spagnoli pluss formelle kjoler.

Lang kjole i trykt silkekrepe med elastisk del på skuldrene (pris € 950)

LUISA SPAGNOLI SEREMONI, ELEGANT TUTE

Luisa Spagnoli-linjens elegante kjoler inkluderer jumpsuits med palazzobukse, som Rinascimento-kolleksjonen, og culotte . Den elegante drakten med en kjæreste utringning har en båndet kropp som binder seg bak ryggen, og etterlater en avdekket del. Forslaget har også et svart band under décolleté og langs sidene på buksene.

Luisa Spagnoli gul turtleneck jumpsuit har en drapert, ermeløs topp . Det er også preget av en veldig bred og blusset bukse i ankellengde .

HVORDAN KJØP LUISA SPAGNOLI KJOLER

Du kan kjøpe de formelle kjolene signert Luisa Spagnoli til våren sommeren 2023-2024 i alle de fysiske butikkene til merket eller online på den offisielle nettsiden www.luisaspagnoli.it.

Hva synes du om den nye Luisa Spagnoli sommerkvinnenes formelle klær? Hvilke av Luisa Spagnoli-kjolene foretrekker du? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: