Lovers of glans forbereder deg, fra og med mars 2023-2024 vil den nye Super Stay 10H Tattoo Gloss av Maybelline være tilgjengelig i de beste parfymeriene, de tre første i en lipgloss.

Det er en lipgloss med en svært nyskapende formel som kombinerer festekraften til en "filtpenn", lysstyrken og glansen i en leppeglans og fuktigheten til en leppestift. Det kalles tatovering fordi den skal holde seg på leppene som en tatovering.

SuperStay 10H Tattoo Gloss Maybelline New York er et produkt rikt på pigmenter og oljer som holder leppene myke i lang tid, uten å gjøre dem tørre eller gjøre dem klebrig.

En intens og permanent farge med en glans som varer opptil ti timer etter påføring, akkurat som en ekte tatovering, skaper et virkelig elegant utseende som passer til vårens ankomst. Applikatoren har en veldig spesiell form!

Vitnemålet om reklamekampanjen er den vakre modellen Julia Stegner.

Den nye Maybelline Super Stay 10H Tattoo Gloss lipgloss vil være tilgjengelig i seks forskjellige nyanser: 160 Forever Fuchsia, 180 Lasting Pink, 370 Infinitive Mauve, 410 Forever Coral, 540 Endless Rubi og 710 Unstoppable Brown. Prisen er foreløpig ikke kjent.

Tror du en glans virkelig kan vare så lenge uten å miste den lyse og skinnende effekten? Vi er nysgjerrige på å prøve det og deg?

Kategori: