Den nye Michael Kors smykkekolleksjon høsten vinter 2023-2024 sportshalvære steiner og glitrende detaljer ! Alle modeller er laget av sterlingsølv med 14K gull, rosegull eller rhodiumbelegg . Blant de mest spesielle designene finner vi nøkler og hengelåser, men også ringer og modulære armbånd .

La oss sammen oppdage den nye Michael Kors smykkekatalogen med alle de romantiske forslagene som hjerter som kan tilpasses med gravering og dedikasjon!

øredobber

Blant knappemodellene finner vi øreringer som er pyntet med strålende pavédetaljer eller hjerteformede innstillinger, runde eller med et triademotiv. Forslagene til nøkkel eller hengelås er mer spesifikke. Modellene, i sterling sølv, fås med rhodiumbelegg, 14 K gull og 14 K rose gull.

Blant Michael Kors 2023-2024 juveler legger vi også merke til de små bøyleørringene med et kjedemotiv og varianten preget av delikate haloer dekorert med glitrende pavésteiner. Endelig har de slanke anhengsmodellene et kjedemotiv inspirert av Mercer-låsen.

HALSBÅND

Choker-halskjeder spenner fra den lekre stilen til basismodellen til kjedemotivene med hummerlås eller glidebryter . Michael Kors-kjeder er også tilgjengelige i tre plater: 14 K gull, 14 K rose gull og rhodium.

Det er også mange forslag med Mercer hengelåser, ferdig med en minitast på baksiden. Anhenget er pyntet med pavédetaljer, eller det er laget av harde steiner som ametyst, perlemor, men også kvarts og agat . Fargevariantene er designet for å representere hvert stjernetegn.

For et romantisk preg legger vi merke til halskjedet pyntet med to hjerteformede anheng . Den øverste er asfaltert, mens den andre kan graveres med en personlig melding .

ARMBÅND

Michael Kors-armbåndene har tidløs designoriginalitet som den stive modellen preget av en tynn sirkel dekorert med glitrende pavé . Den fleksible modellen med kjedeledd inspirert av Mercer-låsen er ikke mindre. Mens den er mer moderne, er kjedeversjonen pyntet med perler og to hjerteformede anheng .

Til slutt er det verdt å merke seg de modulære armbåndene som den grunnleggende båndete modellen for skyvepropp for å holde anhengene i posisjon. Eller til og med strengen i macramé- silke med glidebryteren lukket med en låsemekanisme som festes til en sentral, personlig komponent .

Det er også stive modulære armbånd dannet av støttemodellen og av en asfaltert sammenlåsende armbånd i forskjellige farger. Armbåndene kan også brukes separat .

RINGER

Mercer Link- ringen er avvist i to varianter, den første presenterer en glorie dekorert med pavé som skaper et spill med overlapping . Mens den andre er pyntet med et kjedemotiv med glitrende steiner.

I stedet ønsker ringen med to mini hjerteformede anheng å være et symbol på kjærlighet . Det øvre hjertet er opplyst av pavé, mens det andre kan graveres med en dedikasjon .

Michael Kors smykkekolleksjon har også modulære ringer laget av en åpen juvel pyntet med glitrende pavédetaljer og en kryssende motivring med turkise, røde, blå, onyx pavédetaljer .

CHARMS

Blant anhengene som vi skal pynte armbånd og halskjeder, finner vi heldige sjarm i form av en gaffel, et øye og en påfuglfjær med fargede pavédetaljer . Legg også merke til hyllesten til løvenes stjernetegn!

For en ferie og en tropisk lokkelse finner vi solbriller aviator i aviator stil med MK-logoen, men også i form av en sandal . Til slutt, blant de mest morsomme forslagene, ser vi anhenget med dusk, flamingo- anheng og uttrykksikon med glitrende pavédetaljer.

For de mest romantiske, hjerteformede anhengene tilbys, med påskriften "LOVE" eller dekorert med glitrende pavé .

HVORDAN KJØP MICHAEL KORS HANDLE ONLINE juveler

Michael Kors smykkekolleksjon er tilgjengelig i fysiske butikker eller online på det offisielle nettstedet www.michaelkors.it.

Hva synes du om Michael Kors smykkekolleksjon? Liker du mer klassiske forslag eller modulbaserte og tilpassbare modeller? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ALLE ANDRE VAKRE SAMLINGER:

  • Michael Kors posesamling.
  • Michael Kors sko katalog.
  • De nye Michael Kors klokker.
  • Michael Kors herreklokker: katalog og priser.
  • Michael Kors kvinner lommebokolleksjon.
  • Michael Kors menns lommebokolleksjon.

Kategori: