Har du allerede hørt om Vita Steam ? Med denne innovative linjen overgår Bottega Verde seg selv og er avhengig av høyteknologi for å gi en ny ungdom.

Det er en linje basert på biostimulerende kraft fra plantestamceller, hyaluronsyre og Pluridefence. En unik regenererende kraft for skjønnheten i huden.

Hvordan fungerer det? Utløser en kraftig cellereparasjons- og fornyelsesprosess på huden, som forhindrer og reparerer aldringskadene.

Det unike med formelen skyldes tilstedeværelsen av plantestamceller utvunnet fra det sveitsiske eplet, som utløser en cellulær reparasjonsaktivitet som samvirker med vitaliteten til cellene i huden vår. Videre forbedrer den høye konsentrasjonen av anti-aldring aktive ingredienser som Hyaluronic Acid og Pluridefence - et multi-aktivt molekyl patentert av Bottega Verde betydelig elastisitet, fuktighet og hudkompakthet.

La oss oppdage de 7 produktene som utgjør Vita Stem- serien til Bottega Verde :

ANTI-age age
Biostimulerende anti-aging ansiktsserum med plantestamceller fra Apple (30 ml). Behandlingen fungerer som et antisjokk for å forbedre hudens utseende, spesielt for over 35 kvinner. Gir lysstyrke og fornyelse i ansiktet. Det koster € 27, 90.

ANTI-age age corrector
Anti-aging Vita Steam concealer med plantestamceller fra Apple, E-vitamin og C (7 ml). Antioksidant, lysende produkt, ideelt for alle hudtyper, tilgjengelig i tre farger: lys beige, hasselnøtt og naturlig beige. Den brukes til å dekke mørke ringer og øyeposer. Det lyser øynene og skjuler manglene. Den har en flytende konsistens. Prisen er 14, 99 euro.

FOUNDATION
Anti-aging Vita Steam foundation med plantestamceller fra Apple og hyaluronsyre fuktighetskrem, rynkefiller (30 ml). Det fungerer som en fyllings- og fuktighetskrem. Den har lang levetid, gir farge kombinert med en aldringsbehandling. Den er tilgjengelig i tre farger: Sand, Mandel og Natural Beige. Det koster € 22, 90.

ANTI-age age CREAM
Anti-age biostimulant krem ​​med plantestamceller fra Apple, SPF15 (50m). Et innovativt produkt av Bottega Verde som lover å redusere aldringstegnene radikalt, med 85% reduserte rynker og mer vitalisert og kompakt hud opptil 90% mer basert på testene som er utført. Den passer for alle hudtyper, spesielt de over 35 år og brukes morgen og kveld. Det koster € 31, 90.

ANTI-age age fluida
Anti-aging biostimulerende væske med plantestamceller fra Apple, SPF15 (50 ml). Ideell for kombinasjonshud. Den har en handling mot skinnende hud, og etterlater hudfargen frisk og lys. Det har også en elastiserende og biostimulerende effekt. Prisen er 31, 90 euro.

TONISK MELK
Anti-aging biostimulerende tonic melk med Apple plantestamceller (150 ml). Den er ideell for alle hudtyper, og sikrer en perfekt rensing og gir nytt liv til den kjedelige hudfargen og gir næring til huden. I tillegg til å fjerne sminke, utfører den en kraftig reparasjons- og anti-aldringshandling. Det koster 18, 49 euro.

ØYEKONTUR
Vita Steam- øyekontur anti-aging biostimulant med Apple-plantestamceller (15 ml), spesielle antiposer og antispells. Den brukes til å absorbere hevelser som er typiske for oppvåkning. Den har en rik og fyllende tekstur. Det koster 21, 90 €.

Hva synes du om denne linjen? Er du nysgjerrig på å prøve det? I denne perioden er alle produkter nedsatte med rundt 30%, besøk nettstedet til Bottega Verde .

Kategori: