Den nye Chanel vårens sommer 2023-2024 posekatalog født fra kreativiteten og opplevelsen til den kreative direktøren, Karl Lagerfeld, representerer fullt ånden og sjelen til motehuset . Det som slår oss er virkningen og kombinasjonene av forskjellige materialer sammen med de nye formene for ikoniske vesker . Mens fargepaletten hyller den varme årstiden, med bruk av pastellnyanser og sorbet med en romantisk lokk .

Klar til å oppdage alle de nye Chanel 2023-2024-posene!

HÅNDVESKER

Chanel sommervesker 2023-2024 er preget av kombinasjonen av materialer, som skinn, nylon og denim . Strukturen på håndveskene minner om bagasjeromsmodellene med klaff, doble håndtak og avtagbar skulderstropp .

Disse funksjonene finner du i Chanel-modellvesken med en mer stiv og kompakt struktur, med en matelassé skinnkropp pluss en gylden CC-logo som fungerer som en snaplukking .

Mens blant Chanel-vesker har den ikoniske bowlingmodellen i semsket skinneffekt nylon en myk kropp og en strukturert base. For å detaljere dette forslaget finner vi detaljer i sølvmetall pluss logoen i tone på tonetegn .

SKULDERPOSE

Blant skulderveskene til Chanel våren 2023-2024-kolleksjonen er det flere bøttemodeller med snoresteng og en Hobo-veske med avrundede linjer. Også i dette tilfellet er det en blanding av kombinerte materialer, inkludert tweed, hamret og perforert skinn pluss blandede fibre.

Mens den klassiske Chanel-vesken husker, for design og silhuett, Chanel 2.55-vesken som representerer barndomsminnene fra Coco Chanel . For å berike disse forslagene finner vi kjeder, metallringer og perler ved siden av hamret skinn, tweed og harpiks .

SKULDERPOSE

Chanel skulderstropper er preget av deres kompakte design . En historisk modell fra 1980-tallet er kameraposen, hvis form er inspirert av kamerahusene .

Blant maisonens crossbody vesker er et prominent sted okkupert av modellen Gabrielle de Chanel født fra den kreative teften til Karl Lagerfeld . Dette er hobo vesker laget av alderen skinn og tweed, med doble håndtak, gylden kjede og lærinnlegg . Ikke gå glipp av den ikoniske dobbelt-C-logoen som brukes som lukkende sjarm .

Mens chanel Boy-vesken er en hyllest til Arthur Boy Capel, er Cocos største kjærlighet . Det som kjennetegner disse skulderstroppene er den firkantede formen i metallisk skinn med ridesinspirert diamantfilting .

SHOPPER

Chanel-shoppere har en trapesformet form som de man ser i Louboutin-posesamlingen. Alle modeller har den dekorative doble C-logoen i begge påførte metall, som en lukking eller brodert med små øyer.

Imidlertid er handleposene beriket med håndtak, avtakbare skulderstropper, kontrastfargede skrifter og frynsete kanter . Detalj av den ustrukturerte modellen i bomull og lammeskinn med bokstavbrodering .

SEKKER

Chanel-ryggsekker har en avrundet silhuett som kulminerer i en snor i lukkene som modellene sett i Jimmy Choo-kolleksjonen. Forslagene i blandede fibre eller i nylon med logoet snapkrok, fullføres av glidelåslommen foran.

Imidlertid er det mange vatterte skinnmodeller, for eksempel Gabrielle de Chanel-ryggsekken som er detaljert med en strukturert base i kontrast til den mykere kroppen.

bæretøy

Chanel babybærere har den klassiske halvmåneformen, som modellen pyntet med paljetter og glidelåsertrekker med CC- anheng .


Imidlertid er det mer spesielle modeller med en firkantet form i lammeskinn eller bimateriale, med den ene siden i nylon og den andre polstret . Disse bærerne har et justerbart belte, gyldne metallkjeder og en lukket logo .

HVORDAN KJØPE CHANEL VESKER

Du kan kjøpe Chanel posekolleksjon for våren sommeren 2023-2024 i fysiske butikker eller online på det offisielle nettstedet www.chanel.com.

Hva synes du om de nye Chanel våren sommeren 2023-2024-kolleksjonveskene? Liker du kombinasjoner og nye materialer? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS ikke alle de andre vakre kanalsamlingene:

  • Den nye solbrillekolleksjonen fra Chanel
  • Den nye Chanel-brillekatalogen.
  • Alle nye Chanel-sko.

Kategori: