Alt-over paljetter og lette punkter, lurex- og laminatstoffer, dyrebare silker opplivet av intense kontraster, detaljer fra 80- og 90-tallet, kjennetegner kjente vår / sommer 2023-2024- kjoler presentert på de vakreste catwalks i verden. Trendene lansert av luksushusene for den neste varme sesongen belønner store volumer, fargerike utskrifter, utklippte kutt og stadig mer originale strukturerte former. Nøkkelordene? Kvinnlighet, sprudling og et stort ønske om å tørre!

La oss sammen oppdage alle de nye klestrendene som er sett på catwalks på vårsommer 2023-2024 moteshow !

SOMMERKJOLE TRENDER 2023-2024

Rhinestones og juvelerapplikasjoner, voluminøse og romantiske tyllskjørt, eksentriske innlegg av fjær og metalliske stoffer kjennetegner de mest kjente kjolene. Trykkene er vist på catwalken, fra tradisjonelle blomstermotiver til maxi-prikker, mens fargeblokken gir karakter til 90-tallsinspirerte kreasjoner.

Silke og organza er valgt for de mer sofistikerte aftenkjolene om sommeren 2023-2024, mens ekko fra urbane og gaterolle er valgt for modeller for dagtøy, men også bon ton preppy innslag. Farger å følge med? Pastellfarger, selvfølgelig, men også neon aksenter og spesielt nyanser av turkis og grønt, fra kalk til skog, til vanngrønt.

KJOLER MED STRASS OG paljetter

Strasser, paljetter og dyrebare lyspunkter gir liv til de mest spesielle formene, en av vårens sommer-2021-trender med størst visuell innvirkning. De mest forførende detaljene? Dype V-utringninger, kjæreste utringninger og bustier utenfor skulderen som forlater skuldrene!

Hus som Pamella Roland har glitrende innlegg med en elegant nedbrytende effekt de fineste aftenkjolene, mens de 70- inspirerte modellene har flerfargede motiver og tilbys i søyleformer som grasiøst skisserer silhuetten.

PASSER VÅRSOMMER 2023-2024, KORTE KLÆR

Fra aksentene luksuriøse sportsklær til de preppy stilformene, de korte 2023-2024 sommerkjolene spilles alle på viktige volumer og skulpturelle former. Christian Siriano er tilbake for å vise ballonghylser paret med forførende skjedeformer, mens de mer uformelle dagskreasjonene er beriket med interessante safariekko.


Plisserte stoffer, halsterhalsbånd og vevde gardiner er kombinert med finurlige kromatiske effekter: flotte hovedpersoner er de kalde metalliske tonene og maxi- blomsteravtrykkene .

ELEGANT KORTE KJOLER

For de som leter etter korte og elegante aftenkjoler, dedikerer Maison fascistiske skjedeformer pyntet med rhinestones og lette punkter, men fremfor alt asymmetriske kutt på kroppen og langs skjørtet. Perfekt for formell bruk, de paljettbelagte modellene med flounces og peplum på midjen, mens for de mest eksklusive festene kommer de korte modellene foran og lenge bak med blomster pastellteksturer.

Frynser, fjær og folder er 20-tallets berøringer som gir liv i de skinnende elegante og mest uformelle kjolene, mens lysstofftonene er valgt for de mest glamorøse kreasjonene inspirert av de røde løpermodellene.

KLÆR MED TULLEKJOLE

Men du kan ikke snakke om elegante klær uten å nevne de mest sofistikerte tyllskaper ! Blant våren 2023-2024-kjoler tar polka dots inspirert av 50-tallet, på scenen av Carolina Herrera og på mange andre catwalks, en fremtredende plass.

Men tyll kombinert med organza- og lurex-detaljer punkterer fremfor alt de mest sofistikerte nyhetene, inspirert av kanonene i Haute Couture : for å gjøre aftenkjolene mer spesifikke, er det juvelstrommer med en skulder, blomsterinnlegg, flerlags fargerike underskjørt, store skulpturelle ruches, fold og spill med transparenter studert kunstig.

KJOLER MED FEATHERS

Og de viser absolutt ønsket om å eksperimentere med aftenkjoler med fjærinnlegg. 2023-2024 moteklær blander 20- talls aksenter og spesielt en henvisning til jazzens gullalder, med avgjørende 80-talls berøringer.

Fjærene gir volum til satengkroppene med etnisk broderi, livner opp havfruehalene til de røde løpermodellene og pynter midjen i 40-talls glidede former. Et særegent preg på catwalks for neste sesong der en sprudlende og eksentrisk femininitet er på scenen!

KVELDKJOLER MED bred skjørt

Kveldskjoler med brede skjørt, eller kjoler, har klassiske fyrste former dekorert med innlegg som ikke går upåaktet hen. Silke, taft, sateng, organza og mikado er de mest valgte stoffene.

Vår-sommeren 2023-2024 mote fokuserer på midjen gjennom smale eller brede belter slitt veldig høyt på magen. Kroppene har former med et sofistikert skreddersydd snitt, plissert, med store geometriske ruches eller med kors og blomsterpynt som vikler seg rundt en bred halsutringning .

LANGE KJOLER

På catwalksene til de mest etterlengtede moteshowene har de lange kjolene for den neste varme sesongen kjemiske former, referanser til sportsmote og en blanding av skreddersøm og overtredelse som ikke kan unnlate å gi deg målløs.

Vår-sommeren 2023-2024 motetrender belønner bohemiske pinafores i streng total hvit, en raffinert peplum i midjen og voluminøse krøller . De mest tiltalende er de forførende utskjærte kjolene som gjenspeiler de enda mer spennende undertøyformene .

LANGE KVELDKLÆR

Viktig mulighet i sikte? Krystaller, rhinestones, lyspunkter, transparenter og dristige splitter pynter de vakreste lange kvelden og formelle kjoler for den neste varme sesongen. Inspirert av kanonene i Haute Couture, blir de elegante svarte kjolene livlig av ruffles og frills i organza og silke .


Kunstig utskårne kutt livner opp de mest forførende modellene. Toppfarger for aftenkjoler forblir midnattsblå, indigo, grå og den vakre burgunder, mens innslag av gull og sølv preger de mest glamorøse modellene.

50-talls tyllkjoler eller strukturerte kjoler med maxi-trykk? Hva er modellene for neste sesong som har imponert deg mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Ikke gå glipp av alle de nye trendene og samlingen:

  • De nye våren sommer 2023-2024 sko: alle de trendy modellene!
  • Alle skotrendene vårsommer 2023-2024 fra moteshowene!
  • Alle de nyeste motetrendene diktert av de mest kjente merkene.
  • Alle hårtrender vår sommer 2023-2024!
  • Negler våren sommer 2023-2024: all neglekunst og manikyr!

Kategori: