Våren kommer og nye L'Oreal leppestifter dukker opp igjen, Rouge Caresse, som pakker leppene sine som en kjærtegn, fukter og beskytter dem.

De har en lys og strålende struktur som gjør at leppene skiller seg ut og gir en lysende og frisk effekt.

Rouge Caresse leppestifter av L'Oreal har en middels dekning, men en utmerket fuktighetsgivende og mykgjørende funksjon, og garanterer dermed en spesiell komfort.

De er blitt definert av L'Oreal "En kjærtegn på leppene" derav navnet deres.

Sammensetningen av leppestiftene er preget av "Light Feel System" -teknologien, som kombinerer Jojoba-smør og "Light Shine Oil", som er en myk og lysende olje som etterlater en veldig elegant glans på leppene: det mykgjør dem og fukter dem i lang tid ! På bildene og fargeprøvene nedenfor vises i rekkefølge: 101 Tempting Lilac, 501 Nude Indulgence, 03 Lovely Rose, 301 Dating Coral, 202 Impulsive Fuchsia.

Pigmentene og perlene som er i Rouge Caresse leppestifter av L'Oreal skiller seg ut fra oljen, og etterlater en lys farge som varer i omtrent 4/6 timer.

De er enkle å påføre leppestift og fargene tilfredsstiller enhver smak. De passer for enhver anledning, dag eller natt! Deres emballasje er elegant, de er også vakre som gaver!

L'Oreal Rouge Caresse leppestifter tilbys i 12 nyanser som spenner fra de mest naturlige til de mest avgjorte: Pink Fashionista, Lovely Rose, Mademoiselle Rose, Afrodite Scarlet, Cheeky Magenta, Tempting Lilac, Rock Mauve, Dating Coral, Hypnotisk rød, Rebel Red, Nude Ingenue og Irresistible Expresso.

Verdien for pengene er god. Prisen på den nye Rosset Rouge Caresse av L'Oreal er rundt 9, 90 euro.

Kategori: