Vi har valgt ut de beste seremonielle kjolene . Modeller for enhver smak og alle aldre . Fra de enkleste plaggene til de mest dekorerte og prangende, fra de billigste klærne til luksuriøse designerklær .

Så la oss oppdage alle de nyeste trendene og nyhetene når det gjelder lange aftenkjoler og seremonier!

LANGE CEREMONY KLÆRER

Lange kjoler til seremonier er også perfekte som aftenkjoler . Klassiske modeller inkluderer rette kutt preget av plissert stoff, men også omfangsrike tyllskjørt .

Kroppene til disse overdådige kjolene varierer fra modeller med dype V- eller amerikanske utringninger, til gjenstander med en hjerteformet utringning og kjoler i Bardot-stil. Uunngåelige dekorasjoner og paljettbroderier både på den øvre delen av klærne og på de innarbeidede kappene.

LANGE CEREMONY KLÆRER MED BLOND

De lange seremonielle blonderkjolene utnytter skjønnheten i dette stoffet som dekorasjon på baser av tyll eller sateng . Gjennomsiktigheten og designene av det dyrebare materialet blir fremhevet gjennom den skjellede dekorasjonen og vingemuffene.

De mest sensuelle blondekjolene viser fram havfruelinjer med et korolstog og livligere snøringer ! Vil du ikke overdrive det? Bare sats på satengmodeller som viser blonder bare som innstikk !

LANGE KJOLER FRA CERAMONIA ROSA CIPRIA

Lange kjoler for en pulverrosa seremoni gjør nakenfargen til den mest trendy i øyeblikket til et symbol på femininitet og nåde. Denne romantiske karakteren av klærne fremheves av den dyrebare dekorasjonen som interesserer hele kjolen.

De lange sommerkjolene har utringningerbaksiden og gjennomsiktige blonder . Mens du fullførte scenen, ble gardiner og plisserte skjørt ferdig med belter med lange buer .

ELEGANTE ØKONOMISKE LANGE KJOLER

Hvem sier at eleganse har en pris? Selv de elegante kjolene til en rimelig pris kan gi et raffinert preg mellom innarbeidede kapper, imiterte silkestoffer og luksuriøse detaljer.

Men hvordan kle oss hvis vi blir invitert til bryllup? Blant de billige lange kjolene finner vi de romantiske draperte modellene med plissert stoff eller ruffles! Imidlertid er det mer sexy forslag med stramme linjer, åpen rygg og blondetog!

LANGE CEREMONY KLÆR FOR DAMER

Den lange seremonielle kjolen til dame vedtar orientalske toner i tunika-modellene som glir på figuren som fremhever midjen uten å markere de mest krøllete figurene. Draperier og juvelerapplikasjoner gjør forslagene også egnet for kvelden.

Imidlertid tilbyr lange kvinnekjoler også enkle modeller med struktursømmer og stive legemer for å definere dem . Dagseremoni? Du kan vise frem blomsterkjolene med flytende stoffer, men også med et langt skjede eller fra det klassiske prinsessekuttet !

LANGE CEREMONY KLÆRER MED SPLIT

Elsker du den lange kjolen, men vil vise beina ? Lange kjoler med spalter er akkurat tingen for deg! For de enkleste plisserte kjoler med blussede skjørt, veksler modeller som vektlegges av spesielle ornamenter eller kutt .

De mest sexy forslagene er buksebånd eller undertøy og er vektlagt av kamskjelt blonder og draperier. Mens den lange havfrukkjolen og lommebokmodellen har en mer formell karakter. En ytterligere vri blir gitt av enkle skulder eller asymmetriske varianter.

LANGE KJOLER MED STRASCICO

Lange kjoler med tog fås i forskjellige modeller, inkludert rett, havfrue eller asymmetrisk snitt! Det vil ikke bare være halen som fanger øyet! Bodysene har åpne rygger, gjennomsiktige snørebånd og baugmotiver på halsen!

De elegante lange formelle kjolene blir sensuelle takket være radene med knapper som understreker kurvene på B-siden og selve toget. I tillegg er den lange seremonielle kjolen med enklere linjer og lysbilder utsmykket med bakre frills også perfekt for mødrene til ektefellene!

LUKSUSKJOLER FOR SEREMONIER

Luksustøy til seremonier er preget av fine lysende broderier og dyrebare applikasjoner . Til og med tekstilene har unike funksjoner som laminerte garn med dekorativt lettelsesarbeid og håndlagde 3D-applikasjoner .

Modellene spenner fra A-linjer til 20-talls rette kutt kombinert med frynser og orientalske utskrifter til klassiske prinsessekjoler med korps ! Endelig er det også beskjedne forslag med innbyggede kapper og renessanseshylser .

Hva synes du om de lange seremonielle kjolene 2023-2024? Hvilken stil eller modell liker du best ? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Kategori: