Mote lanserer og lanserer trender på nytt, men la oss innse det, de er ikke alltid like komfortable som de er vakre. Jeg vet ikke, jeg kan tenke på de rare skoene med veldig høye kiler, men uten hælene du praktisk talt må gå rundt på tuppene. Og jeg har alltid lurt på hvordan de klarte å ikke velte til bakken.

FASHIONEN FOR Ryggsekker

Men noen ganger husker mote at komfort er viktig, og lar oss derfor bruke vakre, men vakkert komfortable ting, som en ryggsekk. Sagt på denne måten, skolen, ryggsekkene syv og østpakken, for lengst borte (i hvert fall for meg), kommer øyeblikkelig i tankene, i stedet er ryggsekken mer aktuell enn noen gang, og å bruke den vil være en virkelig glede for øynene.

HVORFOR BÆR Ryggsekken?

Jeg må innrømme, jeg elsker vanvittig ryggsekkene og jeg begynte å bruke dem allerede i tider hvor de ikke ble så beundret fordi de er veldig komfortable. Jeg husker shoppingøkter med kunder hvor jeg måtte ta notatboka med notatene mine, vannflasken, kameraet for bildene, en matbit til sukkerfallet og tusenvis av andre ting. Jeg kom hjem med en sår skulder. Jeg er sikker på at du forstår hva jeg snakker om når vi kvinner elsker å legge hele livet vårt i posene.

Her er ryggsekken behagelig fordi selv om den blir veldig tung, kan du lene deg på begge skuldre ved å dele vekten og forårsake smerter for par condicio til begge. Vet du når du går til butikker og vil berøre og bruke ti plagg i garderoben? Her, tenk hvilken glede å gjøre det med to hender! Fordi en annen fordel med ryggsekken er at den lar deg ha begge armene til disposisjon, og selv om den kan virke åpenbar, er den ikke i det hele tatt.

Og så, til tross for folketro, ledsager ryggsekken deg fra morgen til kveld og går med alt, bare lek med de forskjellige formene og størrelsene. For en romantisk middag velger du små modeller, kanskje med en bøtteform for å være enda mer glamorøs, mens du for dagen kan øke størrelsen.

En Ryggsekk for alle fysiske

En annen grunn til at du elsker en ryggsekk er at den er bra for alle, alt du trenger å gjøre er å velge en form som er i harmoni med kroppen din. Og du vil bli overrasket over hvor mange modeller det er: runde, firkantede, flate, omfangsrike. Du vil bli bortskjemt etter valg.

Er du en kvinne med et timeglasskropp? Unngå de firkantede formene og foretrekker de myke som gjenspeiler kurvene dine. Den viktige regelen som gjelder for alle fysikere er at dimensjonene må stå i forhold til kroppen din!

Firkantede former og minimal tykkelse hvis du i stedet er en baguettdiamant, eller hvis du har få kurver, slik at dine naturlige former blir hentet fra ryggsekken og alt er i harmoni. For voluminøse og runde former ville gi en øyeblikkelig pukkeleffekt.

Hvis du er en kvinne med en oval kropp, velger du veldig avrundede modeller som husker de fantastiske kurvene dine. Jeg vil bare gi deg et hint, unngå de for tynne stroppene som kan risikere å fremheve mykhet rett under skulderen.

Myke former i harmoni med derrière hvis du er en diamantdråpe (en fysisk trekant) fordi en ryggsekk som er for liten vil få den til å virke viktigere enn den faktisk er. Bedre runde former og forkorte stroppene litt for å forhindre at ryggsekken kommer for nær bunnen, vil du ikke at de skal konkurrere helt riktig?

Er du en trapesformet diamant? Brede bukseseler slik at de er i perfekt balanse med de fantastiske skuldrene, ellers la fantasien gå. Hvis du virkelig ikke kan gi opp den ryggsekken med fine stropper, må du bruke den på den ene skulderen, fordi samlingen (av stroppene) er styrke!

HVORDAN BRINGE Ryggpakkene?

  • Du kan bære ryggsekken på begge skuldre for å zoome på bygatene. Kanskje løsner han bukseselen litt, bare for ikke å være for presis og stiv.
  • På den ene skulderen er det veldig distraherende mote, og det er også praktisk for når du må ta noe innenfra. Kanskje med drakten for å være i tråd med trendene i denne sesongen.
  • For hånd for å være elegant og sofistikert. Fra det øverste håndtaket eller ved å rulle stroppene rundt armen, velger du den måten du liker best.

Så nå trenger du bare å bruke ryggsekken og dra!

Hvis jeg ikke har overbevist deg ennå, eller hvis du er i tvil om hvordan du skal bruke den, legg igjen en kommentar!

Kategori: