La deg inspirere av Calzedonia jul 2023-2024-forslagene mellom glamorøs eleganse og morsomme festmodeller, Calzedonia gaveideer følger alle de siste motetrendene !

La oss sammen oppdage den sensuelle, raffinerte og varierte Calzedonia-julekatalogen!

CALZEDONIA Tights for juleferier

Calzedonia-julekatalogen inneholder spesialutgaven, en ny ultra-elegant linje viet til eleganse. Glitterlinjer og blonderinnlegg veksler med pompom- applikasjoner og vittige motiv inspirert av Disney- verdenen.

Pariserne, ekte eller innlemmet i tights, gir et sexy utseende takket være det romantiske og raffinerte broderiet i blonder, satengbøyene og linjene som simulerer klynger. Ikke gå glipp av det lekne og morsomme utseendet med en kattunge på kneet med en hale bak!

2023-2024 JULETJENTER

Party Collection holder søkelysene på beina med fiskenettstrømper dekorert med perler, buer og bakerste rad.

Det perfekte utseendet for fester er sikret med glittervever og rhinestone applikasjoner for å simulere på stjernehimmelen eller for å dekorere linjen med tyllbukser helt .

Det er også ugjennomsiktige modeller i en brennende rød versjon, i henhold til nyttårstradisjonen, men også i en mørk stil dekket med lyse og iriserende flerfarget glitter .

CALZEDONIA JULESOKKER 2023-2024

Under treet blant gavene til deg (men også som en selvregulator!) Kan du ikke gå glipp av sokkene dekorert i henhold til de siste sesongtrendene!

I fargene på høytidene er sokkene pyntet med buer og glitter, men også med bokstaver og hjerter opp til samlingen med karakterene til Disney-eventyrene !

CALZEDONIA SOCKS FOR CHRISTMAS FERIE

Hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre med noen julegaver, må du stole på Holiday Gift Guide Calzedonia som i henhold til dine behov vil foreslå glamorøse eller vittige modeller som Calzedonia sokker!

Juvelformede applikasjoner i form av en sommerfugl, pom poms og morsomme kirsebær veksler med mote og dyrebare modeller med tyll dekorert med prikker, blonder og perler .


CALZEDONIA LEGGINGS NATALE 2023-2024

Calzedonia-juleantrekket kan være elegant - med glitter, tyll og stjerner - men også ultrasportivt med dekorative glidelås og motorsyklistmodeller .

Calzedonia leggings er også tilgjengelig i en termisk versjon i både skinn og bomull. Det finnes også denim jeggins, push-up jeans og tradisjonelle houndstooth mønstre.

HVORDAN KJØP CALZEDONIA

Du kan kjøpe Calzedonia Christmas 2023-2024-kolleksjonen i alle fysiske butikkene med ett merke eller i nettbutikken på it.calzedonia.com.

Hva synes du om Calzedonia-julekolleksjonen? Liker du morsomme sokker? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: