Online Nail Art-kurs
Leksjon 5: Håndpleie: kremer, naturlige midler og myter for å fjerne
Velkommen tilbake venner, etter å ha snakket om sprø negler og neglebånd kunne jeg ikke glemme hendene mine!

Hvordan behandle hendene dine? Hvilken krem bør du velge? Hva er de beste naturmidlene ? Her er noen nyttige tips.

Huden på hendene har en tendens til å tørke ut og sprekke, årsakene er mange: kulde, temperaturendringer, støv, vaskemidler.

Anbefalingene er de samme som jeg allerede har anbefalt for behandling av skjøre negler.
- Stell: fuktighet og næring hendene med spesifikke kremer.
- Respekt: ​​bruk av hansker for å beskytte dem mot vaskemidler og kulde.

SMÅ TIPS FOR HÅNDPLEIE
- Unngå absolutt å utsette dem for temperaturendringer forårsaket av vann: å vaske hendene med for kaldt eller for varmt vann betyr å fordømme dem til minimum 2 ukers kylling, vær forsiktig!
- Velg en mild såpe med nøytral pH eller syre, helst med honning. Det ideelle vil være å bruke vaskebaser eller kremer til vask som ikke skummer og ikke angriper hudens fett.
- Husk å tørke hendene godt etter at du har vasket dem for å forhindre at vannrestene gjør dem grove (ikke gni dem med håndkleet, bare dypp dem).

BEHANDL DIN HENDER OG UNNGÅ VERDEN
De vanligste virkemidlene er intuitive.
I markedet er det forskjellige typer håndkremer, men jeg vil ikke lage de "promoterte eller avviste" merkevarene og underbransjene. Jeg vil ganske enkelt fortelle deg hvilken type krem ​​du foretrekker, da kan du velge merke! ????
Bruk mykgjørende kremer basert på smør med vegetabilsk opprinnelse som shea, kokosnøtt eller avokado blandet med vegetabilske oljer som hvetekim. Tea tree cream er et utmerket middel mot sprukne hender, jeg anbefaler alle å prøve det.

La oss snakke en myte
Fuktighetskrem er ikke nødvendig for pleie av hender som blir torturert av forkjølelsen.
Når huden er tørr, blir du ført til å tenke at vann mangler. I virkeligheten er det vann, det som mangler er fett som er i stand til å holde det. Det er derfor ubrukelig å bruke fuktighetskrem, de kan bare forbedre utseendet, men ikke løse problemet. Velg deretter de mykgjørende kremene.

NATURLIGE REMEDIER FOR DE SKRUDE HENDER
Hva er de naturlige midlene for håndpleie?
1) Ekstra jomfru olivenolje er et utmerket middel for å gjøre huden myk. Massér hendene med olivenolje og dekk dem til med lette bomullshansker, kanskje før du legger deg.
2) Kok opp noen selleri-, valnøtt- og laurbærblad, hell dem i en bolle med vann og la hendene ligge i fem minutter.
3) Bland avokadomassen med en eggeplomme og noen dråper sitron, og fordel deretter blandingen på hendene og neglene. Det vil være en utmerket skjønnhetsmaske for å myke opp huden.

Foreløpig handler det om håndpleie, jeg er alltid tilgjengelig for spørsmålene dine, ses snart!
Et lykkelig smil fra Sophy din

Nail Art-kurset er utelukkende tilgjengelig på BeautYdea.it og kan fritt nås av alle lesere. Leksjoner blir publisert hver mandag og torsdag og er synlige på denne delen av nettstedet dedikert til Nail Art Course.

Kategori: