Det er de som elsker å forbedre leppene med ugjennomsiktige og sensuelle leppestifter, de som foretrekker letthet, glans og gjennomsiktighet av leppeflyene og de som bare er ute etter en praktisk og lommestørrelse med beskyttende lepper .

I denne forbindelse, visste du at Bottega Verde tilbyr elleve forskjellige typer beskyttelsespinner i sitt brede utvalg av kosmetiske produkter og linjer?

Vel .. siden jeg prøvde dem klarer jeg ikke uten dem lenger! Hvorfor? Fordi leppepleie aldri har vært så gøy takket være disse "saftige" pinnene som foruten å beskytte leppene er beriket av å invitere aromaer.

Melk og kirsebær, melk og bringebær, melk og kokosnøtt og melk og Bottega Verde karamell er beskyttende pinner for lepper med vitamin A og E, beriket med en innbydende aroma av melk og frukt.

Ideell for å beskytte leppene mot eksterne stoffer og for å gi mykhet og lettelse for leppene til hele familien, også de små, takket være deres naturlige formel som inneholder aloe og søt mandelolje, men fremfor alt den behagelige smaken av fruktig melk. Kostnaden for disse pinnene som passer for hver sesong er 5, 99 euro.

Dessuten har Bottega Verde også laget andre veldig nyttige og forskjellige pinner til salgs til en pris av 7, 99 euro, etter smak: propolis, argan, argan og iris fra Marokko, olivenolje, mandler, honning og jojoba og hvit fersken. La oss finne ut hovedfunksjonene sammen.

KLIKK PÅ PROPOLISEN
Formelen som er basert på propolis, er veldig anbefalt for de med sprukne lepper og som er følsomme for virkningen av atmosfæriske midler, som vind og sol. Resultatet av applikasjonen er nærede og myke lepper.

KORTE PÅ ARGANOLJE
Inneholder arganolje, en mirakuløs skjønnhetseliksir som utøver en intens og effektiv fuktighetsgivende, nærende og anti-aldrende virkning, og som lar leppene myke og fløyelsaktive stimulerende cellefornyelse.

PIKK MED ARGANOLJE OG IRIS AV MAROKKO
Det er en variant av den nevnte arganoljepinnen, beriket med iris som gjør leppene enda mykere.

Pinne med organisk olivenolje
De dyrebare nærende og fuktighetsgivende egenskapene til ekstra jomfru olivenolje er innelukket i denne pinnen som beskytter leppene i lang tid og gjør dem glattere og mykere. Ideell for tørre og sprukne lepper.

Pinne med mandelolje
Den tar vare på leppene takket være den søte mandeloljen, med mykgjørende og nærende egenskaper. Påføringen sikrer en behagelig følelse av velvære for leppene.

STIKKE honning og JOJOBA
Gir umiddelbar komfort til tørre og stressede lepper. En vinnende kombinasjon av honning og jojoba som gjør leppene perfekt glatte og beskyttede i lang tid etter påføring.

HVITFISKESTIKK
En pinne med en delikat duft av hvit fersken, som gjør leppene lyse og myke som silke.

Gi oss beskjed om du har prøvd disse Bottega Verde leppestiftene også !