Vi presenterer de rikeste og mest næringsrike gavepakkene og de mest nysgjerrige kremene til jul 2023-2024 for håndpleie og velvære .

GAVE KIT HANDMADE CREAM CHRISTMAS 2023-2024

Det er ingen som benekter det, håndkremen er den ekte og eneste vinteren må-ha ! Hvordan kan du overleve den kalde årstiden ellers? I juleferien blir det derfor en nødvendig gest å spre kremen på hendene dine, for å holde dem myke og flagre dem perfekte til enhver anledning, er det ekstremt hyggelig, takket være de mange produktene som gir næring til hendene og parfymerer huden.

Et temakit dedikert til håndkremer er absolutt en velkomstgave, en passe-partout som kombinerer forretninger med glede og alltid er hyggelig å motta. La oss finne ut de beste håndkremene å gi bort til jul 2023-2024!

KIT CREME MANI ELENCE HEMLET SKOG

Gardenia, fersken og skog: dette er de naturlige duftene fra de tre kremene fra Elence superjulssett. Temapakker, formuleringer med shea, aloe, vitamin E og glyserin for en hurtig absorberende tekstur ( pris14, 99 - kjøp her).

HÅNDKREM BOKS LUCKY FINE NUTCRACKER

Juledesign, men alternativ for disse tre delikat duftende kremene dedikert til den berømte heldige soldaten. Med glyserin og E-vitamin nærer og fukter de hendene dypt ( pris € 9, 87 - kjøp her).

HANDS CREAM SET BAYLIS & HARDING BEAUTYCOLOGY

Baylis & Harding-julepakken er et opprør av søte dufter som gleder sansene: vanilje, mynte og godteripinne. De tre fuktighetskremene er i et praktisk veskeformat ( pris € 9, 86 - kjøp her).

POLAAR Hender og leppesett

En liten reise gjennom Lapplands arktiske bær for dette settet som inneholder en meget fuktighetsgivende, nærende og beskyttende håndkrem og leppepomade. Passer også til veldig følsom hud ( pris € 10 - kjøp her).

HÅNDKREM OG negl-pengejern UNBEKANNT CREAM

En øm pingvin forelsket i skøyter er pakken med denne fuktighetsgivende og nærende håndlagde kremen for negler og negler ( pris € 11, 99 - kjøp her).

HÅNDKREAM HANDBABY UNBEKANNT

Rød X-mas mykgjørende håndkrem er like rød som hatten og kjolen til julenissen, perfekt for denne kalde årstiden og en gave som er mer enn noen gang et tema ( pris € 6, 89 - kjøp her).

KLEISAN REINDEER KURV

Reinen til julenissen bringer denne gaven som inneholder omstrukturering og beskyttende håndkrem Matricaria med kamille, E-vitamin, helichrysumolje og artemisia og balsamfoten mykgjørende med myrt og rosmarin ( pris € 14 - kjøp her).

GAVEBoks CREME MANI OG PEIDI ALTHEA TOMLIN

De to produktene fra Althea Tomlins hånd- og fotpleiesett er vegansk, organisk og prisbelønnet. For hendene en formulering med kokosnøtt og jojobaolje, mens for føttene er det mest forfriskende mynte- og treetreet ( pris € 14 - kjøp her).


HAND CREAM UNICORN EDITION MERCI HANDY

En håndkrem som lover en tur til en fantastisk verden, laget av enhjørninger, regnbuer, stardust og mye sødme og fuktighet for huden vår ( pris € 4, 90 - kjøp her).

COFANETTO CREME HANDER EN LUFT D'ANTAN

En Air d'Antan foreslår et sett med to reisestørrelser av håndkremen La Vie en Rose, duftende med rose og fersken, beriket med nærende sheasmør og elastisk mandelolje ( pris € 16, 99 - kjøp her).

MAD BEAUTY CREAM HANDS MICKEY MOUSE

Den mest elskede musen i verden er 90 år gammel og Mad Beauty feirer den med en håndkrem til sin ære, med et design inspirert av hodet og store runde ører . Å komme tilbake små jenter i løpet av julen! ( pris 8, 04 € - kjøp her).

HVORDAN KJØPE HÅNDKREMMENE Å GI TIL JUL 2023-2024

Alle håndkremer og gaveesker vi viste deg, kan kjøpes på nettet (finn kjøpsiden ved siden av hvert beskrevne sett) og på de beste salgsstedene og parfymeriene i Italia og Europa.

Bruker du håndkrem denne sesongen? Hva vil du prøve blant disse forslagene? Fortell oss din mening i kommentarene!

Kategori: