Vi presenterer den første italienske linjen med intim kosmetikk, designet for de mest delikate områdene av kvinnekroppen. Her er AYAY hudpleieprodukter for intime deler!

MASKE, CREAM, SERUM OG HUDPLEIE AYAY-PRODUKTER FOR INTE PARTIER

Huden på de kvinnelige private delene blir ofte utsatt for stress på grunn av voksing eller bruk av irriterende vev. AYAY-produktlinjen ble opprettet for å gi lindring, pleie og fuktighet til dette området av kroppen. Fra plaster etter epilering og beroligende gel er alle hudpleieprodukter fra AYAY intime deler grundig testet for å bli brukt i total ro. La oss finne ut i detalj!

PATCHES INTIMATE POST EPILATION (PRIS € 12)

En vevstørking dynket i lotion, spesifikk for å utføre en beroligende og mykgjørende handling på de private delene etter depilering . Formelen er beriket med botaniske ekstrakter, nøye valgt for å redusere hudspenning og ubehag som rødhet og kløe.

SOOTHING GEL ETTER EPILASJON (PRIS € 19)

En lett gel med en delikat formel, som lover å forhindre irritasjon og gi huden kontinuerlig fuktighet . Formuleringen inneholder naturlige oljer og ekstrakter med en mykgjørende, mykgjørende og fuktighetsgivende handling. Den er designet for de mest delikate områdene i kroppen, så vel som for private deler, og kan brukes etter depilering på bena, armer og underarmer .

HÅRBESTILLING RETARDING SERUM (PRIS € 19)

Dette serumet som er formulert for å holde huden glatt og fløyelsaktig i lang tid, lover å forsinke gjenveksten av håret . Formelen er beriket med hyaluronsyre og Chaparral-ekstrakt, en meksikansk plante som er i stand til å bremse cellemetabolismen.

INTIMATE LIFTING EFFECT SERUM (PRIS € 23)

Dette løfteeffektserumet er designet for å utføre en oppstrammende og elastisk handling i det intime området, og reaktivere den cellulære handlingen med full respekt for de mest sensitive områdene. De botaniske ekstraktene som er tilstede i formelen, lover å vekke produksjonen av kollagen og utføre en dyp gjenkomprimeringshandling .

INTIM BLEACHING CREAM (PRIS € 29)

En blekingskrem for intime deler designet for å virke på mørke glorie på hud og underhud. Formelen inneholder sheasmør, søt mandelolje, hyaluronsyre, C-vitamin og E-vitamin, som fungerer i synergi for å lette, fukte og beskytte huden.

HVORDAN KJØPE HUDPRODUKTER INTIM AYAY DELER

Alle AYAY hudpleieprodukter for intime deler som vi har presentert, kan kjøpes på den offisielle AYAY-nettsiden, som tilbyr gratis frakt på alle bestillinger.

Hva synes du om denne spesifikke linjen for intime deler? Hvilket produkt intriger du mest? Gi oss beskjed om din mening i kommentarene!

Kategori: