Med ankomsten sommeren 2023-2024 tar L'Oréal Paris oss gjennom de mest elegante og trendy stedene i Europa, inspirert av fargene og mønstrene i Cote d'Azur, der sjarm og sensualitet er nøkkelordene.

NYE LANDER L'OREAL OG BRONZER CUSHION L'OREAL

For å forbedre hudfargen og ha en solrik og strålende hudfarge, presenterer L'Oreal to nyheter for Glam Bronze-serien : Healthy Glow, den første 4-i-1-paletten for solkysset hud, og Cushion de Soleil, the siste innovasjon i verden av land. For å følge med disse dyrebare sminkeinnovasjonene, den dekorerte Maxi Terra og Mono-intensiveringen av solbrunten.

Varme, naturlige, intense og gyldne farger for å være hovedpersonene i den mest glamorøse sommeren: la oss sammen oppdage de nye produktene fra L'Oreal Glam Bronze 2023-2024-linjen!

HELSE GLOW L'OREAL (pris € 15, 90)

Ny 4 på 1 tonn ansiktspalett : Healthy Glow-paletten gir en ekstremt naturlig hudfarge, både om sommeren og hele året.

For en 'solkysst' hud inkluderer Healthy Glow L'Oreal fire kosmetiske gester i en enkelt vaffel: to lander for å forme ansiktet, en rødme med en rosa nyanse for å forbedre kinnbenene og en lysende champagne for å gi utstråling til inkarnert.

Et ideelt produkt for deg som elsker å skulpturere og forbedre en sommerbrun.

CUSHION DE SOLEIL L'OREAL (pris 16, 90 euro)

Cushion De Soleil bronzer fukter, jevner og beskytter huden takket være den innovative pute-teknologien: et nytt format for en flytende og ultralett jord som er inneholdt i en mikro-ventilert pute som gjør det mulig å dosere mengden produkt med et enkelt "trykk -Trykk". En skikkelig revolusjon innen kosmetikk, etter ankomsten av L'Oreal av Nude Magique Cushion inspirert av den koreanske skjønnhetsrutinen.


En magisk soleliksir for en bronzing duggeffekt og en forfriskende følelse: Cushion De Soleil tilbyr en unik sensualitet av en ny gest for en perfekt, gylden og lysende hudfarge.

Den nye bronzer-puten L'Oreal Paris er perfekt for å 'skape' din egen ideelle farge: mer "tap-trykk", jo mer blir brunfargen intens og lys. Den er tilgjengelig i en unik universell nyanse, som tilpasser seg veldig godt til de forskjellige hudfargene.

FRANSK RIVIERA MAXI LAND L'OREAL (pris 12, 90 euro)

L'Oréal Paris sommeren 2023-2024 kler sin Maxi Terra- bestselger med et splitter nytt utseende inspirert av glansen på den franske rivieraen. Sensuelle, sprudlende bølger som animerer det krystallblå havet i Cote d'Azur, dekorerer skiven, preget av en tynn og silkeaktig struktur.

Maxi Terra L'Oreal er tilgjengelig i fire nyanser for å tilpasse seg hver farge og gi en lysende hudfarge:

  • 01 Portofino;
  • 02 Capri;
  • 03 Amalfi;
  • 04 Taormina.

TERRA MONO (pris 11, 60 euro)

L'Oreal Paris har de mest sofistikerte landene og tilbyr to teksturer som passer perfekt sammen med huden, og takket være den komplekse intensiveringen av solingseffekten (beta-karoten + vitamin E), forlenger og sublimerer hudfargen.

Terra Mono er elegant og praktisk, inkludert speil og børste, og er ideell for å ta et preg av brunfarge alltid med deg. Perfekt for de som leter etter en skulpturert og definert hudfarge, det skaper lys og skygge og forbedrer skjønnheten i ansiktsfunksjonene.

Det er tilgjengelig i fire farger og to forskjellige utførelser, lyse og ugjennomsiktige:

  • 03 Soleil Creole (Shimmering);
  • 09 Cannelle (skimrende);
  • 00 Soleil Blond (Matte);
  • 06 Bronse (Mat).

HVOR DU KJØPER VARENE L'OREAL GLAM BRONZE

L'Oreal Paris Glam Bronze-produktene har vært i salg siden mai 2023-2024 i alle hjørner av merkevaren i de beste parfymerier og apotekkjeder, som Tigotà, Acqua & Sapone og Lillapois.

Hva synes du om disse sminkeanovasjonene for en 'solkysst' effekthud hele året? Og spesielt hva sier du om L'Oreal Bronzer Pute?

Vil du lære om høykvalitetsprodukter for en perfekt solbrun? Ta en titt på den luksuriøse Guerlain My Terracotta-linjen!

DU KAN OGSÅ være interessert i:

  • L'Oreal Cushion Foundation.
  • Pute YSL foundation.
  • Deborah Cushion Foundation.
  • Lancome Cushion Primer.
  • Sephora Cushion produkter.

Kategori: