"Uttrykk deg med meningsfylte juveler". Dermed presenterer verdens mest elskede smykkemerke de nye bijoux-linjene.

Høst vinter 2023-2024-kolleksjonen Pandora fokuserer på sjarmen til zirconia-steiner som gjør hver juvel naturlig naturlig lys og på nye farger med en linje helt dedikert til rosegull, Pandora Rose

La oss finne ut alle nyhetene fra Pandora- katalogen !

PANDORA HØSTVINTER 2023-2024

Pandora presenterer ' Do See The Wonderful ' en fantastisk kampanje for å feire 'wonder of day'. Merket ønsker å oppmuntre kvinner til å verdsette deres daglige suksesser og øyeblikk med verdi i liv, arbeid og kjærlighet.

Dette er grunnen til at Pandora ringer, Pandora anheng, halskjeder, armbånd, øreringer og sjarm firer vennskap, kjærlighet, en akademisk suksess, familien . Ikke bare smykker, men et symbol på et dyrebart bånd.

PANDORA DISNEY COLLECTION

For høsten vinter 2023-2024 har Pandora laget en samling av Disney- inspirerte juveler . Mikke Mus, Minnie, Disney-prinsessene og de andre ikoniske figurene blir sjarm, armbånd og halskjeder for å blande for et utseende som forteller historien til hver enkelt av oss, våre ansatte 'evig glade og glade'.

Skoen eller vogna av Askepott, rose of Beauty and the Beast, eple av snøhvit, Elsa- kronen, kjolen til Aurora eller den søte kaninen til Alice in Wonderland er bare noen av karakterene som vil dekorere armbåndene Pandora Disney Collection. Samlingen vil være i salg i Italia med start 5. oktober 2023-2024 .


HJERDER PANDORA

Pandora høsten 2023-2024-kolleksjonen er preget av en blanding av forskjellige metaller, glitrende steiner og vintageinspirerte kutt . Umulig å motstå den noe retro-romantikken i linjen med Pandora Hearts-ringer i perfekt mix-and-match-stil .

Det særegne med Pandora Hearts smykker det er nettopp ristningene profilert i form av et hjerte forsterket av fusjonen av de glitrende steinene og fargene på 925 sterling sølv, 14 K gull og varm rosa.

PANDORA LUMINOUS GEOMETRIER

Blant de vakreste juvelene fra de nye Pandora-vinterkolleksjonene vinter 2023-2024 er det de fra Luminose Geometrie- serien, en linje som fremhever den håndverksmessige tradisjonen. Ringene har en innovativ design med skjæring av åttekantede formede steiner, men alle juveler i denne linjen har lyse fasetter på en design av abstrakte symmetrier.

PANDORA JEWELS GEOMETRISK LYSHET

Fortsatt geometrier for smykkesettet, hånd ferdig og laget med etiske materialer, inspirert av vintage juveler . Blant hovedpersonene i Pandora-samlingen er de nye Cascata Luminosa-øreringene, en lysekronemodell som minner om de gamle antikke lysekronene. Til tross for at de er og pyntet med glitrende kubikk av zirkoniumstein, er de lette og enkle å ha på.


Av samme linje er anhenget til et halskjede pyntet med hundrevis av skinnende steiner satt i en dråpeformet design. Brukes alene eller kombineres med øreringer i samme linje.

PANDORA RINGER

Enkle gifteringer med steiner satt i kontrast til brede strålende band . Kombinerbare eller ensomme puzzle-ringer med et klassisk eller vintage snitt, med den spesielle tårnformen.

De slående Pandora-ringene med dobbeltbånd eller spektakulære geometriske former må bæres hver for seg, mens de fine modellene som gifteringer eller med små detaljer er modulære, så perfekte å bruke sammen, to eller flere på samme finger.

PANDORA PENDANTER OG HALKER

Pandora halskjeder er enkle, men ekstremt sofistikerte, og i noen tilfeller til og med prangende, de kan bæres alene eller kombineres med Pandora øreringer og ringer på samme linje.


Det er halskjeder med sølv anheng med geometrisk design, men også mer romantiske brikker som den fyrste modellen med et tiara-anheng. I den nye Pandora-katalogen mangler det ikke elegante anheng med en vintage design som kan bæres med en kjede, en perfekt lyskilde.

ARMBÅND

Nyheten i den nye Pandora-katalogen er imidlertid det nye slangeleddarmbåndet i Rose-versjonen, en delikat metalllegering med de samme nyanser av rosa gull. Det klassiske Pandora-armbåndet til å tilpasse med sjarmene vi foretrekker.

De siste tilskuddene inkluderer Pandora stive armbånd med hjerteklemme og de åpne modellene med design i sølv, gull og gjennomsiktige steiner.

PANDORA CHARMS GULDRULL

Det danske merket har skapt mange nye juveler inspirert av kjærlighet, omfortolker verdier, følelser og følelser med etiske materialer og symboliske detaljer. Knuter som representerer bånd, hjerter som indikerer romantisk kjærlighet, trær som husker røttene, familien.

Pandora sjarm er dyrebar, rik på gjennomsiktige og fargede steiner. Anheng, normalt eller klipp på, for å tilpasse armbåndet vårt på en unik måte.

FAMILY CHARM

Sjarmen som er viet til familien er en flott klassiker som blir fornyet i hver samling, som er lagt til anhengsmarmene som er viet til de enkelte familiemedlemmer, men blant sesonginnovasjonene er det flere sølvåpninger som skinner med kubiske sirkonsteiner og sikkerhetskjeder i blandet gull, sølv og fargeløse steiner.

øredobber

I vintersesongen er de klassiske bøyleørringene som Pandora tolker på nytt ved å fokusere på en overdimensjonert design eller forbedre disse perfekte geometrier med lyse detaljer, tilbake i rampelyset. De som ønsker en sirkelmodell, men mindre viktig, kan fokusere på ørepynt øreringene laget med den eksklusive Pandora Rose metalllegeringen.

Det er umulig å motstå den enkle og rolige sjarmen og romantikken i Hearts-øreringene med de fine utskjæringer i hjertet.

VINTERFAKETTER

Den nye Pandora-smykkeserien er inspirert av nattehimmelen, en kjærlighet til den kosmiske verden som materialiserer seg i sjarm i form av stjerner pyntet med steiner i forskjellige blå nyanser.


Skinnende avstandsstykker, ørepynt og ringer dekorert med gjennomsiktige kubiske zirkoniumstein vil få oss til å skinne som en stjerne!

Den vakre "Stella Cadente" -forholdet er alltid en del av 'Sfaccettature d'Inverno' linje med smykker, dinglende øreringer, ring og choker med anheng inspirert av den lysende løypa igjen av fallende stjerner.

HVORDAN KJØP PANDORA

Pandora høst vinter 2023-2024-linjen og juvelene til den permanente linjen er til salgs i Pandora-butikker og også på den offisielle nettsiden www.pandora.net.

Hva synes du om den nye Pandora-kolleksjonen? Hva er din favoritt juvel?

DE ANDRE SMYKKESAMLINGENE som ikke skal gå glipp av:

  • Den nye Swarovsky smykkekatalogen høsten vinter 2023-2024
  • Liu Jo smykkekolleksjon med alle de nye linjene.

Kategori: