I Giorgio Armani håndvesker våren sommer 2023-2024 er geometrisk silhuett og stive linjer kombinert med myke og ustrukturerte design, som vi finner i håndvesker, shoppere og skuldervesker . For å pynte på alle forslagene er det innloggede innlegg i relieff og i kontrast til farger, påføringer av pigger og perler, bearbeidet skinn, plissé og vattert sateng .

Er du klar til å forhåndsvise alle de nye Armani 2023-2024-posene?

HÅNDVESKER

Håndveskene til Armani vår sommer 2023-2024-kolleksjonen har geometriske linjer og en essensiell design, med doble håndtak og en avtakbar skulderstropp . Modellene er laget av glatt kalveskinn, og er detaljerte med magnetisk lukking med emalje-logo .

Blant nyhetene, Armani-vesken med belgform skiller seg ut, beriket av en svingbar lukking med en horisontal stang og plexi- og metalldetaljer. Imidlertid finnes det også miniposer med myke linjer, for eksempel den metalliske og plisserte lærskoblingen .

SHOPPING VESKER

Minimal design og trapesformede former derimot for handleposene i Giorgio Armani 2023-2024-katalogen, som husker forslagene som er sett i Louboutin-posesamlingen. Et eksempel er modellen i anti-støv kalveskinn, med klaffstenging og ikonisk logo preget foran.

I tillegg er det blant Armani-kundene spesielle modeller i jacquard-stoff med logo over hele bokstaven . Det mangler ikke på forslag som kombinerer stilen til merket med nye materialer, for eksempel nettpose med broderi foran og profiler i kontrastfarger.

SKULDERPOSE

Former i koffert og stiv og kompakt design for crossbody-vesker i Armani sommer 2023-2024-kolleksjonen, som husker de som allerede er sett i katalogen til Chanel-vesker. Dette tilbehøret de har avrundede kanter og kjede-skulderstropper, pluss at de er pyntet med chevronmotiver for å gi bevegelse, stender og perler .

I tillegg inkluderer Giorgio Armani kvinners håndveskelinje flere modeller i belg i denim eller i speileffekt skinn med hevet søm og emaljert lukking . Imidlertid er det også runde skuldervesker med logoert innvendig fôr og dekorert med hevede GA-initialer.

bæretøy

Blant Giorgio Armani sommer 2023-2024-poser finner vi de rektangulære glatte skinnsekkposene pyntet med en liten presset logo, justerbar stropp og metallisk glidelåslukking.

Det er også skulderstropper som blir til praktiske bæreseler, for eksempel forslaget om nylon sateng med skinndetaljer, glidelåsetrekkere og tone-på-tone GA-initialer.

HVORDAN KJØPE ARMANI-VESKER

Du kan kjøpe Armani designer bag kolleksjon våren sommeren 2023-2024 i merkets butikker eller på den offisielle hjemmesiden www.armani.com.

Hva synes du om Armani vår 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: