For en lysende og mykt solbrun hud, tilbyr Pupa Milano nye bronzers og illuminatorer dedikert til sommersesongen: la oss oppdage dem sammen med levende bilder, fargeprøver og anmeldelser!

Pupa Bronze Fever er sommer 2023-2024-makeupkolleksjonen i Milan som er fullført med en serie ideelle produkter for å forbedre solbrunken. Blant disse finner vi tre forskjellige varianter av rødme og bronzer og tre av flerfargede lysstoffer, ideelle for å fremheve og få alle hudtyper til å skinne, fra de lyseste til de mørkeste.

I den siste perioden hadde vi gleden av å prøve noen av forslagene i dette området: la oss oppdage dem sammen med mange levende bilder og meninger om det!

PUPA BLUSH & BRONZE

Blush & Bronze Pupa-pakken er klassikeren av serien, med en stor og ravfarget, veldig elegant veske. Til tross for at poden er ganske stor, forblir pakken kompakt, perfekt å ta med i en veske for touch-ups, til og med gitt tilstedeværelsen av et behagelig speil inni.

Fargene vi har prøvd de siste ukene er to: tallet 01 rosa sand og nummeret 02 aprikosgull .

Begge produktene har en maxi-vaffel delt inn i to deler : den større er dedikert til bronzer, den mindre til rødmen i stedet, to fargenyanser som passer perfekt sammen.

Produktets duft er ganske enkelt himmelsk: det husker sommer og høytid takket være notater av kokosnøtt, honning og vanilje, en deilig, men påtrengende duft som gjør applikasjonsøyeblikket super behagelig.

Videre vil vi påpeke at begge farger kan skryte av en varm jord perfekt for å varme hudfarge og en rødme rundt de korallfargede nyansene, virkelig veldig vakker.

Pupa Blush & Bronze 01 Pink Sand- varianten er veldig delikat og lett, perfekt for veldig lys hud eller litt solbrun fordi den ikke skaper en sterk løsgjøring og lite blir lagt merke til. Dette er bra for de med veldig lys hud, men det er ikke et anbefalt produkt for de som får mye brunfarge eller har mørkere hud fordi produktet kanskje ikke blir lagt merke til.

Pupa Blush & Bronze 02 Apricot Gold er derimot en mer intens nyanse enn den forrige, egnet for lys hud som glatter eller medium, fordi fargen er intens og tydelig synlig. Det er absolutt den mest universelle og brukbare nyansen i serien, til og med å blande de to fargene for å skape en personlig rødme.

Her er fargeprøvene til de to variantene, de lyseste til venstre og de mørkeste på høyre side.

PUPA HØYDEPUNKTER BRONZER

Så kommer vi til de perfekte illuminantene for Pupa solbrun hud. Dette er veldig perlete og lyse bakt pulver med en bølgeformet skive, som minner om sanddyner.

Hver variant inkluderer fire nyanser, nyttige å bruke alene eller blandet for å skape en personlig effekt, nyttig for å fremheve den solbrune huden. Pakken minner derimot om de fra de ugjennomsiktige pulverene Like a Doll Pupa i en skinnende gullfarge. Begge fargene er litt støvete, fordi de er veldig pigmenterte, så vi anbefaler deg å bruke Pupa-illuminanter sparsomt!

Belysningsstoffet tilberedt over hele Highlight Bronze 01 Golden Rose er lys og veldig lys, spesielt designet for lys hud eller for de som elsker en veldig intens effekt, fordi den er veldig perlemor og lys.

Inni i produktet finner vi lysende nyanser i nyanser av rosa, delikat og lett å utnytte, her er fargeprøvene:

03 True Gold- fargen er i stedet den mest intense i serien, som inkluderer varme nyanser, perfekt for veldig mørke skinn så vel som for lette farger, som kan dra nytte av dette produktet som rødme.

En annen interessant detalj? Gitt intensiteten av pigmentene til dette produktet er det mulig å bruke de forskjellige fargene som øyenskygge : effekten er nydelig!

Her er de vakre nyansene til den lysende puppen i True Gold- varianten:

PRIS OG HVOR Å KJØP

Hvor kjøper du jordene og den lysende Pupa Bronze Fever ? Denne linjen er allerede til salgs i de beste italienske parfymerier og medikamentbutikker som Tigotà, Lillapois og Acqua e Sapone . Blush & Bronze har en anbefalt pris på 18 euro, mens Highlighter Bronze koster 21 euro.

Vi minner deg imidlertid som alltid om at prisene varierer mye fra salgssted til salgssted, så vær våken!

Liker du Pupa sommerprodukter ? La oss få vite hva du synes ved å legge igjen en kommentar, vi venter på dine meninger!

HVIS DU ELLER PUPA KAN DU OGSÅ LIKE:

  • Pupa Stardust iriserende og glittery toppfrakk;
  • Gjennomgå og farg nye Pupa maxi-rødmer;
  • Sommeren 2023-2024 sminkekolleksjon av Pupa Bronze Fever.

Kategori: