Alltid i takt med tidene lanserer L'Oreal en ny serie med flytende leppestifter med en ultra-matt finish .

Sjokolade er den ubestridte stjernen i denne leppemake-up-kolleksjonen. Faktisk erindrer både fargene og parfymen til leppestiftene det.

De nye flytende leppestiftene L'Oreal Les Chocolats er 12 og fargene deres inkluderer nakne nyanser som spenner fra rosa til beige, uten å neglisjere de brune nyansene, alltid veldig elegante og sofistikerte på leppene.

LIKE LIP CHOCOLATS L'OREAL

De nye flytende leppestiftene fra L'Oreal, preget av en sofistikert og veldig moderne ultra-matt finish, kalles Infaillible Rouge à Lèvres Les Chocolats. Alle de 12 nyansene avslører en infusert konsistens med fuktighetsgivende midler som pamper over leppene og gir komfort og lover et plettfritt hold opp til seksten timer, uten å etterlate spor . Cherry on the cake er den deilige kakaodukten som vil gjøre oss fordypet i en unik sanseopplevelse. Vi vil spise dem!

PAKKNING OG FUNKSJONER

Les Chocolats flytende leppestifter av L'Oreal er innelukket i en elegant emballasje med en ugjennomsiktig flaske for å minne om finishen, og de forgylte og nakne detaljene, i full harmoni med fargene. Den superpresise applikatoren til de nye flytende leppestiftene fra L'Oreal gjør det enkelt og umiddelbart å påføre . De forskjellige nyansene i serien passer for enhver, med alle slags hudfarger !

De nye Les Chocolats L'Oreal er en skikkelig søt tann, hvordan kan du motstå?

HVORDAN KJØPE DEN NYE sitronen og sjokolade røde leppestoffer og priser

De nye ugjennomsiktige flytende leppestiftene Infaillible Rouge à Lèvres Les Chocolats av L'Oreal har nettopp blitt presentert internasjonalt, og lanseringen av dem i Italia er planlagt til september 2023-2024 til en pris av € 11, 99 hver.

Som alle L'Oreal-produkter vil de være tilgjengelige i de beste parfymerier og apotek som Tigotà, Acqua e Sapone eller Lillapois.

Vi er veldig nysgjerrige på å prøve dem. Og du? Hva tror du?

Kategori: