Love Moschino vårens sommer 2023-2024- vesker har et design rikt på dyrebare detaljer, fra paljetter til anheng, til applikasjoner med krystallblomster . Det mangler imidlertid ikke mer moderne forslag med flerfargede skrifter, frottélapper og kontrasterende trykk.

Nå må du bare oppdage hele den nye Love Moschino 2023-2024-kolleksjonen!

ELSKER MOSCHINO HÅNDVESKER

Håndveskene i Love Moschino 2023-2024 veske-katalogen har bagasjeromsdesign med håndtak og justerbar og avtagbar skulderstropp med spenne. Strukturen er stiv og kompakt og er livlig av en sjarmerende dukke med krystallbue, hjerteformede pigger og svampstinglapper med broderte lurex-innlegg.

Det mangler imidlertid ikke forslag fra den mer klassiske linjen, for eksempel den røde Moschino Love-vesken i vattert effekt av matelassé faux skinn. For å detaljere modellen finner vi den gyldne metallkjeden med skulderbeskyttelse, det foret interiøret og den merkede glidelåstrekkeren .

SKULDERPOSE

Crossbody-posene i Love Moschino sommer 2023-2024-katalogen er preget av bruk av forskjellige materialer, for eksempel øko-lær, lerret og sateng . Den geometriske formen er pyntet med påførte mikrobolter og blomster i flerfargede krystaller . Mens skulderstroppene er kjede- eller grosgrain med brodert logo, som i modellen med et hjerte på frontklaffen.

Den svarte Love Moschino-vesken har derimot en firkantet form med avrundede hjørner. Denne modellen har en frontklaff og magnetisk lukking, og er pyntet med børstet gulllogo, hamrede faux skinnhjerter og et dukkeformet anheng .

SHOPPER

Love Moschino vår 2023-2024-kolleksjonen inneholder trapesformede handleposer med doble lange håndtak og glidelås med lomme, som forslagene som er vist i katalogen til Alviero Martini 1a Classe. Den enkle designen er pyntet med paljetterinnlegg, kjeder og utskrifter i alt flerfarget bokstaver .

Blant nyhetene skiller City Lovers- modellene ut med kontrasterende fronttrykk som hyller forskjellige europeiske hovedsteder, som Roma, London, Paris og Berlin. Imidlertid finnes det også Love Moschino skuldervesker med en posebasert form med en trykt logo, hjertedetalj og øko-lærinnsatser.

SEKKER

Love Moschino- ryggsekken har en myk form med avrundede linjer med klaff foran, glidelommer og doble justerbare skulderstropper . Materialene derimot, spenner fra lerret til glatt øko-lær eller vattert effekt med rhombuses . Til slutt er alle modellene pyntet med gullfargede detaljer, kontrasterende utskrifter, frottéplaster og søte anheng .

bæretøy

Love Moschino babybærere har den klassiske halvmåneformen med glidelås i front, som det tofargede forslaget med hjertepynt i paljetter i kuvetter, øko-skinnlogo og grosgrain beltet med metallspenne.

Det er imidlertid ikke mangel på rund utformede babybærere med bokstavertrykk, eller tynne poser, detaljerte med klaffen med uttrekkbar magnetisk lukking og forskjellige lapper med lurex-innlegg, som minner om forslagene som er sett i Elisabetta Franchi-posesamlingen.

HVORDAN KJØPE ELSKET MOSCHINO VESKER

Love Moschino vesker for våren / sommeren 2023-2024 er tilgjengelig i merkets butikker eller online på den offisielle nettsiden www.moschino.com.

Hva synes du om den nye kolleksjonen Love Moschino våren sommeren 2023-2024? Hva er modellene som imponerte deg mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: