Clutchvesken å ha for hånd er et dyrebart tilbehør som fullfører antrekket for en spesiell kveld. Clutchvesken gir et snev av forfining og femininitet, noe som får oss til å glemme den tunge håndvesken fra Mary Poppins som vi bærer hele uken.

I denne artikkelen viser vi deg alle miniposer, koblingsvesker og clutch Michael Kors , det er virkelig for enhver smak. Haute couture- kreasjonene til den berømte amerikanske designeren de er sofistikerte og av høy kvalitet, men de tilbys også med en rekke priser som spenner fra de dyreste til de mest tilgjengelige. For designeren må faktisk ikke mote være et eksklusivt fenomen.

Så la oss se i detalj, med bilder og priser, alle de vakreste modellene i MK- clutch og clutch-katalogen!

MICHAEL KORS CLUTCH

La oss starte med Michael Kors- koblinger som passer for dagen . De to første modellene er i skinn, preget av myke og nøytrale farger, for å fullføre elegante og raffinerte antrekk.

Svart og hvitt mangler ikke: Madelyn- modellen i veldig glatt hvitt skinn er preget av en slank og elegant silhuett, armbåndet er avtakbart. Madelyn Michael Kors-koblingen er tilgjengelig for $ 198 (ca. € 173).

Rosalie- clutchene i vevd raffia gir den et elegant, men uformelt preg. Denne modellen er perfekt for dagen, å ta en lunsj med venner eller en tur i sentrum og er tilgjengelig med lærprofiler i tre forskjellige farger: brun, hvit eller gull og presenterer skulderremmen med gullkjede og skinnspenne (koster $ 198 - ca € 173).

Modellen øverst til høyre, i stedet, er Ava- clutchen, allsidig modell i perforert skinn som takket være tillegg av skulderremmen kan bli en komfortabel skulderveske. De generøse dimensjonene gjør at du alltid kan ta med deg telefonen, lommeboka, nøkler og leppestift mens du holder en veldig elegant luft (koster 168 dollar - omtrent € 147).


De fire siste clutchmodellene som vi viser er glitrende, passende for kvelden. Den svarte Berkley- modellen øverst til venstre er blank og overdådig. Det myke patentskinnet som dekker vesken på utsiden, sammen med den elegante formen, gjør denne MK-clutchen ideell for de mest elegante kvelder. Den har en skulderrem og koster 225 dollar (ca. € 196). Berkley er også tilgjengelig i metallisk skinn i gull for en virkelig glamorøs touch (pris $ 198 ca. € 173).

Rosalie- modellene i gull eller svart metallisk skinn er tilgjengelige i katalogen til en pris av 248 dollar (ca. € 217).

MICHAEL KORS POCHETTE

Nå kommer vi til de bedårende 'posene' de ekte juvelvesker. Michael Kors Bedford- koblingen er tilgjengelig i gull og svart . Designen til denne modellen er klassisk, med en superlys gullsignatur. Bruk den med en hvit kjole og flate sandaler til et luksuriøst dagantrekk (pris 98 dollar - ca. € 85).

Jet Set Travel clutchvesker i saffiano kalveskinn perforert skinn er et must for sommeren: essensiell, lett og sofistikert. De er tilgjengelige i hvitt og fersken til en pris av $ 128 (ca. € 112).

MICHAEL KORS POUCH

Med Michael Kors-posene kan du holde alt du trenger for dagen i orden med stil. Den første valnøttmodellen i logoet stoff er pyntet med signaturen på nedre høyre side som koster ($ 78 - ca. € 68), mens den andre gullfargede modellen lar deg alltid ta med deg leppestift og mascara uten å gi opp glamouren (koster 68 dollar - omtrent € 59).

POCHETTE OG CLUTCH MICHAEL KORS: DE MEST VAKRE MODELLER

Den amerikanske designerens kreasjoner stopper ikke der. Gjennom årene har det laget unike og originale modeller som vi har valgt ut for deg i fotogalleriet for alle de vakreste modellene!

HVOR Å KJØP

Michael Kors clutchvesker er tilgjengelige på den offisielle hjemmesiden www.michaelkors.com. Hvor kan jeg kjøpe? Noen vesker er også tilgjengelig i Italia, i butikkene med ett merke i Milano i Via Montenapoleone og Corso Vittorio Emanuele, eller du kan handle på nettet ved å konsultere Zalando- nettstedet, hvor du også kan finne forskjellige Michael Kors-produkter som tilbys, nedsatte vesker og salg utenfor sesongen.

For noen kvinner er vesker en skikkelig mani : vi vet det godt! Hvorfor ikke kikke av og til blant de fantastiske Louis Vuitton clutchvesker?

Har du noen planlagte arrangementer for denne vakre sesongen? Har du allerede valgt den ideelle clutchen? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: