Armani høst vinter 2023-2024 posekatalog er preget av forslag med minimal design og rene former. Strukturerte volumer, enkle detaljer og metallinnlegg gir lys og karakter til ekstremt feminine, elegante og sofistikerte vesker .

La oss oppdage alle nyankomne til Giorgio Armani 2023-2024-kolleksjonen!

HÅNDVESKER

Armani 2023-2024-posene er et uttrykk for tidløs luksus og eleganse. Fargepaletten er avgjørende, laget av iøynefallende nyanser som sort, hvitt, naken og burgunder .

Håndveskene har håndtak og en avtakbar skulderstropp . Mens designet er rent og essensielt, som i modellen med en hamret skinnveske eller i den svarte plisserte vesken.

Blant Giorgio Armani-vesker finner vi også belgmodeller i glatt skinn. De firkantede og stive linjene er beriket med plexiinnsatser og en svingbar lås med en horisontal stang.

SKULDERPOSE

Armani vinter 2023-2024-kolleksjonen inkluderer sofistikerte skuldervesker . Det er en minipose og clutch med en essensiell og elegant design og delikat skulderstropp .

Blant modellene finner vi særegenheter som den flammende røde vesken i plissé skinn og med blank svart plexi-lukking . Et annet originalt forslag er vesken i sort nappa, med en plexi-rullator og all-over stud studs.

Endelig er det også miniposer med et minimalt humør, som clutchvesken i totalt svart stoff, som gjør den myk som en sky. Eller den melkehvite nakenkoblingen med sammenlåsning og dusklukking .

SKULDERPOSE

Armani høst 2023-2024 posekatalog er full av enkle og rene crossbody vesker som modellene som allerede er sett i Bottega Veneta posekolleksjonen. Vi noterer for eksempel belgmodellen i glatt naken skinn, med en tykk og bicolor skulderrem .

Giorgio Armani-håndveskekolleksjon for kvinner inkluderer mange nye funksjoner som er rike på sofistikerte detaljer. Fløyels skulderremmen er pyntet med en tone på GA GA- broderi. Mens den lilla miniposen , i patentskinn, fullføres med en logoert rullatoravslutning .

For de som leter etter et forslag med en enklere design, er det dessuten den hvite skuldervesken i skinnende skinn, med skinnende og avrundede linjer, med en sartorial inspirasjon .

SHOPPER

Armani vesker 2023-2024-kolleksjonen tilbyr også praktiske shoppervesker i to farger, totalt svart og beige . Alle modellene uttrykker karakter og femininitet, som forslagene i Luisa Spagnoli posekolleksjon.

Dette er veldig elegante og tidløse modeller, både i glatt nappa, med korte håndtak og trykt logo, og i mykt skinn med lange håndtak. Den siste særegenheten ved modellen er det plisserte grosgrainbåndet som er festet foran med en spenne med to metallringer .

HVORDAN KJØPE ARMANI-VESKER

Du kan kjøpe Armani høst vinter 2023-2024-vesker i merkets butikker eller på den offisielle nettsiden www.armani.com.

Hva synes du om Giorgio Armani høst vinter 2023-2024-kolleksjon? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: