Med inspirasjon fra den orientalske tradisjonen lanserer Bottega Verde den nye thailandske linjen som inneholder alle hemmeligheter for en ung hud som skinner som silke.

>

Bottega Verde sporer tradisjonene med thaimassasje med den thailandske linjen, der eksotiske dufter og teksturer følger med hyggelige og delikate gester, og sikrer velvære for kropp og sinn.

Lotusblomster og hibiskus, Perillaolje, teolje og mangosmør er noen av de dyrebare ingrediensene av asiatisk opprinnelse som finnes i den nye linjen.

Den thailandske linjen er sammensatt av seks produkter: ansiktsvæske, kroppsvask, silkeaktig, kroppsmelk, intens anti-cellulitt krem, kroppsskrubb, kroppsolje som vi nå vil oppdage sammen.


THAI FACE FLUID

Det første produktet vi presenterer er den lysende og anti-aldrende ansiktsvæsken med Fior di Loto vann og Perilla olje i en 50 ml pakke. Det er et rikt og silkemykt produkt som har en regenererende og fuktighetsgivende effekt takket være Perilla olje som inneholder Omega 3. Lotus blomstervann, rikt på flavonoider og mineralsalter, har en forfriskende, energigivende og styrkende effekt. Ved å bruke ansiktsvæsken på den thailandske linjen av Bottega Verde, morgen og kveld i ansiktet og nakken, kan du få en elastisk, hydrert og silkemyk hud. Denne flytende kremen har også en fantastisk sitrusduft. Det koster € 20, 90, men du kan også finne det i tilbud.

THAI BAD
Dusjgeléen med Fior di Loto vann og Hibiscus (250 ml) er et ideelt produkt for deg som vil rense seg forsiktig. Med sin kremete konsistens myker den huden, renser og toner den, og innstiller badets øyeblikk på delikate og avslappende lapper. Formelen frigjør all den forfriskende og forfriskende kraften i Hibiscus-vann kombinert med den energigivende aktiviteten til Fior di Loto-vann, rik på vitaminer, flavonoider og mineralsalter. Resultatet er: en mer tonet, behagelig duftende og veldig myk hud. Bottega Verdes Bagnodoccia Thai er tilgjengelig for 12, 99 euro.

SKREB FOR THAI-KROPPEN
For å få en jevn og silkemyk hud, må du velge den thailandske linjeskrubben med Himalaya rosa salt (250 ml). Denne kratt har en formel med en intens eksfolierende virkning som utnytter den avgiftende, ikke-vann- og mineraliserende aktiviteten til Himalaya rosa salt. Tilstedeværelsen av teolje, antioksidant og mykgjørende, og Perilla olje, rik på Omega 3, fuktighetsgivende og elastisk, bidrar til å myke opp huden som blir resultatet etter hver tonisk, homogen, lysende, glatt … som silkebehandling. Thai kratt skal påføres fuktig hud, masseres i omtrent ett minutt og deretter skylles. Den passer for alle hudtyper og koster 18, 99 euro, bortsett fra pågående kampanjer.

THAI INTENS ANTI-CELLULITE CREAM
Hvordan bekjempe cellulitter? Med den intense anti-cellulittkremen fra den thailandske linjen som inneholder Himalaya rosa salt og Perilla olje (250 ml). Denne kremen inneholder en kraftig blanding av aktive ingredienser mot cellulitter for å bekjempe selv de mest gjenstridige plagene med en intens oppstrammende, elastisk og tonende handling. Koffeinet som er inneholdt i formelen bekjemper fettopphopninger og lokaliserte fettforekomster; Perillaolje, rik på Omega 3, har en fuktighetsgivende og elastisk effekt; Mint forfrisker og toner; Escin forbedrer sirkulasjonen og til slutt avgir Himalaya-saltene, rike på mineraler og sporstoffer, all sin kraftige aktivitet, uten vann og avgiftning. Bottega Verde anbefaler å bruke en sjenerøs mengde krem ​​på delene som skal behandles og masseres til de er helt opptatt. Den intense kremet mot cellulitter er til salgs til en pris av 27, 99 euro.

OLJE FOR THAI-KROPPEN
Hvis du vil lage en regenererende og nærende massasje, anbefaler vi den mykgjørende og anti-aldrende kroppsoljen fra den nye thailandske linjen fra Bottega Verde som inneholder Perilla olje og oljen, tilgjengelig i 100 ml pakken. Perilla olje, veldig rik på Omega 3, er en kraftig fuktighetskrem, mykgjørende og utfører aldringsaktiviteter. Teens energigivende og forfriskende olje er rik på polyfenoler som beskytter huden mot frie radikaler. Den beskyttende og gjenopprettende organiske sesamoljen er spesielt nærende for huden og assimileres lett. Sammen gir disse oljene også øyeblikkelig tørrhet og mye tilfredsstillende mykhet til tørrere og stresset hud. Kroppsolje koster 18, 99 euro.

MELK FOR THAI-KROPPEN
Vi avslutter anmeldelsen med fløyelsaktig og oppstrammende kroppsmelk med Mango-smør (200 ml), en myk krem ​​som passer for alle hudtyper som har en oppstrammende, avgiftende, silkeaktig og parfymerende handling. Formulert med Perilla-olje, kraftig fuktighetsgivende og anti-aldrende, mangosmør, rik på mineraler og vitaminer, og Fior di Loto-vann, energigivende, forbedrer fasthet og kompakthet i huden, noe som etterlater den umiddelbart myk og fløyelsaktig. Kroppsmelken på den nye Bottega Verde Thai-linjen koster € 19, 99.

Alle produktene vi har presentert for deg, kan bli utsatt for kampanjer og er tilgjengelige i Bottega Verde- butikker, og også online på selskapets hjemmeside.

Kategori: