Erobre for det brede skjørtet og de kongelige dekorasjonene : prinsessen 2023-2024 brudekjoler vil få deg til å føle deg som dronninger, bedre enn en prinsesse England! Annet enn Askepott og de andre Disney-hovedpersonene, med fluffy brudekjoler og med et tog vil du forvandle deg selv til raffinerte fremtidige koner og du vil sjarmere gjester og brudgom. Du vil fascinere alle med kreasjonene i blonder, krystaller og raffinerte broderier, som modellene til Passaro Sposa!

Overrask og erobre, føl deg fantastisk: her er vårt utvalg av de vakreste brudekjoler til 2023-2024, for å leve et drømmebryllup .

PRINCIPESS BRUKSKJOLER 2023-2024

Med prinsessen 2023-2024 brudekjoler vil du føle deg som moderne Askepott ! Mellom volum, flounces og frills vil du flyte i en sky av fine stoffer, fra tyll til organza . Modellene med rufler på baksiden av Enzo Miccio veksler med mikado brudekjoler med makramékropper og kjoler med asymmetriske basker og firkantede utringninger .

Vi finner skreddersydde kreasjoner med hjerteformede bustierer og lange tog som passer for det imponerende katedralsløret, men også forslag med fargerike blomster og bruksområder med Marchesa- perler for et vakkert og elegant utseende. Vil du blande den fyrste og sportslige stilen? Ikke gå glipp av turtleneck brudekjoler!

BRUKSKJOLER

Lange ermer og tatoveringer, høy hals og broderte rygger pynter de mest raffinerte prinsessene 2023-2024 brudekjoler. Størrelsen til hver enkelt modell forbedres av spesielle og raffinerte detaljer, fra fine juvelbelter til blomsterbuer og satengbuer av Maison Signore !

For en utpreget feminin stil, prøv brudekjolene med nakne skuldre . Selv om du vil ha noe mer kongelig, ikke gå glipp av de brede kjolene med tatoveringseffekt broderi på åk og armer med Delsa- dekkede knapper !

PRINSIPPES BRUKSKJOLER MED LANG STRASCICO

Vil du bli inspirert av stilen til Grace Kelly og ha på deg en av prinsessens brudekjoler fra Monaco? La deg fortrylles av sjarmen til det lange toget ! Hver ekte selvrespektende dronning velger en kjole med en imponerende hale som etterlater gjestene målløse!


Chantilly og makramé blonder skiller brudekjoler med et bredt og langstrakt skjørt. Blant nyhetene finner vi også lagdelte organza brudekjoler med trekanttopper og raffinerte hjertemønster og rosa nyanser . Ikke gå glipp av forslagene i trapesidensilje med ryggbue og blomsterdekorasjoner av brudekjolene til Alessandra Rinaudo, for et elegant og tidløst utseende!

PRINSIPPEN NICOLE BRIDALKJOLER

Originale, romantiske, feminine og utvilsomt sofistikerte: prinsessen Nicole brudekjoler fortryllende med former, detaljer og umerkelige nyanser! I den nye Nicole Spose-kleskatalogen finner vi organza-kreasjoner med bølgete flounces som veksler med strengere mikado- brudekjoler med belte, lommer og avdekkede skuldre!

For moderne prinsesser foreslår vi rosa hjertekjoler med perler og krystaller på kroppen, men også kreasjoner med makramébroderi som trekker ryggen med letthet og eleganse!

BRYLLINGSPLEKTER PRINCIPESSA PRONOVIAS

Tulle og mikado veksler på de dyrebare prinsessen Pronovias brudekjoler! I kolleksjonen finner vi imponerende dampformede kjoler med elfenbenbunn og blonder overalt med lange ermer, men også dansemodeller inspirert av klassiske dansere med juvelerte bodiser .

Gyldne krystaller og små broderier inspirert av edle familiers våpenskjold pynter de mest prestisjefylte brudekjoler fra Pronovias, for ekte dronninger på alteret . Vil du ha noe moderne? La deg fortrylles av glitterkjolen med en dyp V-utringning og tynne stropper !

PRINCIPESS HEEL HECK BRIDALDRESSER

Den veldig store fyrstelige brudekjolen med en kjæreste utringning er i drømmene til de som alltid har ønsket seg en dronningstil uten å gi fra seg femininitet . Blant de nyeste kreasjonene legger vi merke til modellene med kontrasterende broderier og tynnfargede belter samt Delsa-brudekjoler med pastellblomsterinnsatser på korsetten.

Vi finner utvilsomt enda mer sofistikerte og klassiske modeller, som kjolen med blonderbolero og påførte rhinestones ! Mens vi får et mer enkelt og moderne preg, påpeker vi mikado brudekjoler med sidelommer og matchende perler for et romantisk og elegant utseende.

PRINSIPPES BRUKSKJOLER MED SWAROVSKI

Skinne med den nye prinsessen 2023-2024 brudekjoler med glitter ! Glamorøst og lysende utseende for kvinner som elsker å blende selv på bryllupsdagen: blant bryllupsnyhetene finner vi kjoler med Swarovski på V-formede legemer og båthalsbånd, men også på strengere forslag i hvit og rosa mikado .

Glitrende krystaller også på Zuhair Murad brudekjoler med stiliserte dekorasjoner inspirert av naturen, i motsetning til de mest grasiøse modellene i tyll og glitter perfekt for et kveldsbryllup !

PRINCIPESSED SISSI BRUKSKJOLER

Hvem har aldri drømt om å være som prinsesse Sissi ? Hvis du har blitt blendet av kjolen hennes, vil du elske prinsessens brudekjoler i silke og blonder med nakne skuldre. Konge-stilen har inspirert fortryllende sartorial forslag med en beaded bodice og Elie Saab brudekjoler med små blomster!

PRINSIPPES Lace Bryllupskjoler

Blonder gir royalty og raffinement til prinsessens brudekjoler! Edelstoff som alltid har vært knyttet til brudens verden, pynter broderiet de klassiske og transparente tatoveringseffektmodellene, men også brudekjoler med V-hals med rygg i nakken av Rosa Clarà !

Vi finner også modeller med tyllok og juvelert choker vekslet med raffinerte kjoler med nakne skuldre og montert for å fremheve midjen og blussede modeller med rosa dekorasjoner for de som ønsker et preg av farge!

FARGE PRINCESS BRUKSKJOLER

Et snev av farger er det du trenger å føle i en eventyr ! Ruffles av intense rosa og gradient ruches dekorere de mest spesielle forslagene fra Blumarine . Mens mer delikate nyanser, som pudder, pynter Antonio Riva brudekjoler i strukturert silkemikado og romantiske ruffles !

Mellom lag med tyll og romantisk broderi finner vi også elegante, dampige elfenben brudekjoler med imponerende åpninger på baksiden, og for de som vil ha noe ikke-tradisjonelle, grå brudekjoler med glitrende sølvapplikasjoner på legemet og midjen!

Hva synes du om de nye Princess 2023-2024 brudekjolene? Hvilken modell liker du best, og vil du bruke for å føle deg som en eventyr? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: