De nye Louboutin vinter 2023-2024-posene gir et glimt av en sterk, feminin, men dominerende sjel . Bergdetaljer som pigger, dyretrykk og fargekontraster gjennomsyrer kolleksjonen. Edelstener, broderier og smykkelementer gir en glamorøs ånd.

La oss oppdage sammen den nye Louboutin høst vinter 2023-2024-kolleksjonen med katalogbilder og priser.

LOUBOUTIN HÅNDVESKER

Louboutin vinter 2023-2024-vesker er preget av rene linjer med fascinerende detaljer. De sinuous håndtakene er for eksempel inspirert av franske kabarettdansere !

Ulike metallelementer pynter opp Christian Louboutin-posene. De spisse piggene gir et snev av rock, mens de flate og røde applikasjonene er inspirert av sko og rubiner. Logoede talismaner, metallskriving og brodering med steiner og alt-perler signerer modellene.

SKULDERPOSE

Høsten 2023-2024 Louboutin-vesker viser frem en ung og frisk blodåre med en sterk karakter . Det sorte skinnet kontrasterer med rødt fôr og detaljer, mens sølvmetalldelene gir det et metall-punk-utseende.

Louboutin skuldervesker husker også popverdenen . Denim minispose er beriket med Love brodert med paljetter .

SHOPPING VESKE

De tofargede handleposene med minimal struktur blir stående åpne. Imidlertid er den praktiske koblingen, inkludert og avtakbar, festet til vesken av kroken med en karabin.

Maxi bokstaver Kjærlighet i fargeblokk veksler deretter med toten preget av en blanding av mønstre . Det klassiske rutete mønsteret er kombinert med sjekker fra 1950-tallet, orientalske og klassiske indiske motiver.

POCHETTE OG KLUTT

Louboutin 2023-2024-posene skiller seg ut for sitt aggressive og kraftige utseende . Dyretrykk, pigger, malingsutførelser og kjeder gir den virkelige vri.

Louboutin-koblingene vet imidlertid hvordan de skal være mer formelle og klassiske. Eksempler er den beige patenskinnskoblingen og sølv- lurex- modellen. Begge er ferdige med den dannede metallplaten som skjuler den magnetiske lukkingen.

SEKKER

Selv Louboutin-ryggsekkene spiller på den svarte og røde kontrasten, som den ikoniske skosålen. Modellen har et design med runde linjer . Teksturert skinninnlegg skaper bevegelse. Signaturen er stemplet på den røde bakgrunnen.

LOUBOUTIN-PALLETTER

Fra modellene besatt med strålende edelstener i Bollywood-stil til den mer klassiske myntvesken i strukturert skinn og ensfarget. Louboutin lommebøker er designet i forbindelse med vesker, men også som en lommebok på kjeden takket være avtakbare metallkjeder.

Det røde interiøret beskriver alle modellene. Mens pigger i forskjellige former, logoer, signaturer og andre metallapplikasjoner dekorerer de forskjellige modellene.

HVORDAN KJØPE LOUBOUTIN-VESKER

Du kan kjøpe Louboutin høst vinter 2023-2024-kolleksjon i fysiske butikker og på den offisielle eu.christianlouboutin.com.

Hva synes du om den nye Louboutin høst vinter 2023-2024-kolleksjonen? Hvilke modeller liker du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: